Kwaliteit en duurzaamheid

Kwaliteit loopt als een rode draad door onze hele organisatie. Van Mierlo is ISO/VCA-gecertificeerd en binnen dit kwaliteitsmanagementsysteem is een procedure opgenomen voor het opleveren van koopwoningen in eigen ontwikkeling. Daarnaast bezitten we het Keurmerk Klantgericht Bouwen van Stichting Klantgericht Bouwen en zijn wij aangesloten bij de Woningborg Groep.

Maar als kwaliteit bestempelen we ook hoe wij omgaan met het milieu, kortom het thema duurzaamheid. Wij zien het als onze verantwoordelijkheid om iets te doen aan het feit dat maar liefst 42 procent van alle grondstoffen naar de bouw gaat. Dit betekent voor ons concreet dat wij met al onze werkzaamheden rekening houden met het milieu.

Zowel bij nieuwbouw als renovatie valt naar onze mening op het gebied van klimaatbeheersing nog een wereld te winnen. Door het vaker toepassen van warmtepompen bijvoorbeeld. Van Mierlo is een voorstander van het gebruik van dergelijke vormen van energie. Voorop staat dat het bijdraagt aan Co2-neutrale gebouwen. En dat is zeker mogelijk wanneer er ook nog een pakket aan energiebesparende maatregelen wordt toegepast.

Sitemap | Disclaimer | Privacy Statement