Contact Service

Bouw aan 'T LINT Pijnacker

De start van de bouw

d.d. 28-10-2015

Eind april 2014 vond de inspiratieavond plaats voor ons tweede SMAAK project; een succesvolle avond, waar creatieve ideeën uit voortvloeiende met het uiteindelijke ontwerp.

Drie leuke rijtjes eengezinswoningen, waarin de kopers voornamelijk de indeling zelf hebben kunnen bepalen. Dit heeft 26 unieke woningen opgeleverd!

Minder dan een jaar later, in februari 2015, vond de feestelijke start bouw plaats van de eerste 16 woningen. Een koude, maar geslaagde middag, waar de vrouwen met een Oudhollandse heistelling de eerste paal hebben geslagen.

REVIT 3D modelleren

De woningen waren al een keer ‘gebouwd’ op de computer, voordat er werd gebouwd aan 'T LINT, aan de hand van 3D modelleer software REVIT. 

De eerste stap over de drempel

Vanaf dat moment werd er niet alleen op de computer gebouwd, maar ook aan ’T LINT. Begin april zaten alle palen in de grond en werd de begane grondvloer gelegd. Opeenvolgend werden de casco elementen geplaatst en nog voor het einde van de maand stonden daar 16 woningen!

In mei 2015 werden vervolgens de dakelementen geplaatst, werd gestart met het metselwerk, was ook de vloerverwarming aan de beurt en gingen de eerste dakkapellen en zonnepanelen erop. Vanaf dat moment kregen de woningen echt vorm! 

De oplevering van de eerste SMAAK woningen

Tegelijkertijd werden de binnenwanden geplaatst en konden de kopers in juli de eerste stap over de drempel van hun nieuwe woning zetten. Een leuk moment! De periode daarna werden de woningen afgebouwd, de bergingen in de achtertuinen werden geplaatst en als laatst volgden de vlonders langs het water. In oktober 2015 zijn de eerste woningen opgeleverd.

INFO@VMIERLO.NL 0174 - 522 300
Akkoordakkoord