Contact Service

De bouw van Watertuinen fase 2.B.

Fabricage casco elementen

Tegelijkertijd werd er in de fabriek hard gewerkt! De woningen zijn namelijk gebouwd aan de hand van de prefab casco bouwmethode, waarbij de wanden, met daarin verwerkt de kozijnen en installaties, in de fabriek gemaakt worden. Tot en met september werd er gewerkt aan de funderingswerkzaamheden en het maken en storten van de begane grondvloer.

De bouw in stroomversnelling

Begin oktober kwam de bouw in een flinke stroomversnelling toen de casco elementen de bouwplaats op werden gereden. Binnen enkele dagen stond de begane grond verdieping en werden alle kopers op 7 oktober 2015 uitgenodigd voor de feestelijke start bouw! Daar hebben zij als eerste officiële koper hun naam vereeuwigd op de buitenkant van de woningen.

Zichtbaar naar eigen SMAAK

De dagen daarna werden de overige elementen van de woning geplaatst en precies een week later op 14 oktober 2015 stonden er acht skeletten. Vanaf dat moment waren de eerste signalen van de individuele koperskeuzes zichtbaar. Tijd voor de opbouw van de steigers en het plaatsen van de dakelementen. Ook de metselaars konden aan de slag met de gevarieerde gevels.

Richting de jaarwisseling startte de afbouw en werden de eerste trappen en binnenwanden geplaatst. Dat heeft ervoor gezorgd dat de kopers op 18 januari 2016 de eerste stap hebben gezet in hun nieuwe woning tijdens de kijk- en meetmiddag. Een mijlpaal voor de kopers, die vanaf dat moment hun meubels konden bestellen!

Eind januari was de buitenkant van de woningen nagenoeg gereed, waardoor de steigers konden zakken en de tweede fase SMAAK woningen in de Watertuinen verschenen! Leuk om te zien hoe het ruim opgezette wijkje een geheel eigen karakter krijgt, passend in de omgeving!

Bouwnummers 20 t/m 23

Bnrs. 20 t/m 23

Bouwnummers 24 t/m 27

Bnrs. 24 t/m 27
INFO@VMIERLO.NL 0174 - 522 300
Akkoordakkoord