Contact Service

Een kijkje bij Ibiza Plaza!

Ibiza Plaza The First

Inmiddels gaat de buitenkant van Ibiza Plaza stapsgewijs steeds meer op de impressie lijken. Alle schuifdeuren zijn voor de jaarwisseling geplaatst, waardoor het appartementencomplex wind- en waterdicht het nieuwe jaar in kon!

Inmiddels worden de eerste balkonhekken geplaatst. Een leuk detail van de balkonhekken zijn de motieven die het complex een trendy en originele uitstraling geven.

In het complex worden momenteel de warmtepompen geinstalleerd, de sanitaire ruimtes voorzien van tegelwerk en inrichting, en de eerste binnendeuren zijn geplaatst. Kortom, de afwerking van de appartementen is in volle gang!

Ibiza Plaza The Second & Final

De bouw van Ibiza Plaza The Second & The Final zijn tegelijk gestart voor de kerstvakantie met het heiwerk. Inmiddels is het uitvoeringsteam bezig met de funderingswerkzaamheden en zijn de contouren van de appartementen op de begane grond van Ibiza Plaza The Second al zichtbaar. De komende tijd staat in het teken van het maken van de fundering, waarna de begane grondvloer wordt gelegd. Vanaf dat moment kunnen we de hoogte in!

INFO@VMIERLO.NL 0174 - 522 300
Akkoordakkoord