Contact Service

Eerste SMAAK woningen in Watertuinen Maasdijk

De bouw van de eerste SMAAK woningen

Meer dan anderhalf jaar geleden begon het avontuur met de SMAAK inspiratieavond. Voor zowel de kopers als ons een nieuwe ervaring! Het rijtje woningen wat daar uiteindelijk uitgekomen is, zag er op papier al levendig uit! Bijna een jaar verder, op 11 december 2014, werd de eerste paal van Watertuinen fase 2 geslagen. Een geslaagde middag waar we samen met de kopers hebben geproost op de bouw.

Vanaf dat moment ging het snel. Begin maart was de begane grondvloer gereed en werden de casco elementen geplaatst. Twee weken later stonden daar ineens negen eengezinswoningen. Toen vervolgens de metselaar aan de slag ging kwamen de SMAAK woningen met de verschillende gevels naar voren! De weken erna werd er gewerkt aan het plaatsen van de dakelementen, dakpannen, het leggen van vloerverwarming, het plaatsen van binnenwanden en trappen en ook de bergingen zijn geplaatst.

Op 22 mei kon vervolgens de eerste stap over de drempel van de woning gezet worden. Een spannende, maar leuke middag. Acht weken later was daar hét moment! De woningen werden opgeleverd en de kopers hebben de sleutel ontvangen wat het einde van de bouw betekende.

Met deze woningen zijn we klaar, maar in de Watertuinen nog lang niet. De start bouw van de volgende 8 woningen type Waterorchidee nadert en de volgende fase komt er ook alweer aan. Naar verwachting starten we nog dit jaar met de bouw van 10 starterswoningen, type Watermunt.

Wij zijn de trotse bouwer van de negen eengezinswoningen, type Waterorchidee: de eerste SMAAK woningen in Watertuinen Maasdijk!

INFO@VMIERLO.NL 0174 - 522 300
Akkoordakkoord