Contact Service

Eerste woning aan 'T LINT verkocht!

Eerste woning aan ’T LINT in Pijnacker verkocht!

18-8-2014

Na een geslaagde inspiratieavond en een aantal aanpassingen in het ontwerp, is Van Mierlo Bouw & Ontwikkeling vrijdag 27 jl. in verkoop gegaan met de eerste 16 woningen aan ’T LINT. De ruime woningen worden gerealiseerd in het verlengde van de Louise de Colignystraat. Met de grote steden Rotterdam, Delft & Den Haag op een steenworp afstand, is dit een unieke locatie om te wonen en te leven! Op donderdag 18 juli heeft de eerste dappere koper zijn handtekening onder de koop- en aannemingsovereenkomst gezet.

Ruim & Licht
Ted de Koning mag zich de eerste koper van ’T LINT noemen. “Ik heb gekozen voor bouwnummer 7 aan ‘T LINT; een ruime woning met drie slaapkamers, vrij in te delen zolder en een diepe tuin op het Zuiden. Het leuke aan deze woningen vind ik dat ze in het oude centrum van Pijnacker liggen en zowel de winkels als de randstadrail op loopafstand zijn!”

Nieuwe verkooproute
Van Mierlo Bouw & Ontwikkeling heeft gekozen voor een nieuwe verkooproute, waarbij de klant alleen maar meer en meer centraal staat. “Het nieuwbouwproject ’T LINT is daar een mooi voorbeeld van”, legt Daphne de Bloois van Van Mierlo uit. “Geen makelaar waar de kopers mee om tafel zitten, maar gelijk met de ontwikkelaar zelf. Deze benadering geeft kopers de mogelijkheid om de grote bouwkundige en afbouwopties al in het voortraject uit te kiezen. Op deze manier maakt iedereen een woning naar eigen SMAAK. En het mooie is: het meerwerk zit al verstopt in de totale V.O.N. prijs!”. Ook voor Ted was dit voordelig: “Ik heb mijn woning nu al helemaal naar wens samengesteld. Openslaande deuren in de achtergevel, 6 extra zonnepanelen, een mooie hoekkeuken en het sanitair & tegelwerk, heb ik allemaal op laten nemen in mijn persoonlijke V.O.N. prijs.”

Nog enkele woningen vrij
Afgelopen week hebben de eerste verkoopgesprekken plaats gevonden. Zoals bij ieder project zijn hier ook enkele afvallers. Hierdoor zijn enkele woningen weer vrij gekomen voor nieuwe geïnteresseerden. Op de website www.wonenaanhetlint.nl is de meest actuele verkoopstand te vinden en kunt u ook uw interesse in het project kenbaar maken. 

INFO@VMIERLO.NL 0174 - 522 300
Akkoordakkoord