Contact Service

Feestelijk begin realisatie nieuwbouw HORCONEX!

Startsein bouw van een mooi en duurzaam nieuw pand HORCONEX!

Op 29 november jl. vond de feestelijke start plaats van de nieuwbouw HORCONEX op het ABC Bedrijventerrein in Poeldijk. Samen met medewerkers van HORCONEX van de Nederlandse en Franse vestigingen, onderaannnemers en leveranciers, het projectteam van Van Mierlo Bouw & Ontwikkeling, HET Architectenbureau en overige belanghebbenden, hebben we deze eerste mijlpaal gevierd. Cees van Uffelen en zijn compagnon Michel Le Coz hadden samen de eer om het startsein te geven voor de bouw van hun toekomstige bedrijfspand.

Van Uffelen heette iedereen van harte welkom bij deze feestelijke bijeenkomst. De bouw van het nieuwe duurzame bedrijfspand is voor hem het resultaat van de gezamenlijke inspanning in de afgelopen jaren en de start van een nieuwe fase in de ontwikkeling en toekomst van HORCONEX. "Beleving is voor mij de kern waar het omgaat. Beleving heeft te maken met betrokkenheid, met energie erin willen stoppen en deze energie ook weer willen uitstralen naar anderen. Onze klanten, waar dan ook ter wereld, moeten deze beleving via onze medewerkers ook blijven ervaren. Hierdoor  blijven wij in ons bedrijf en onze toekomstplannen geloven, en durven wij door te pakken en deze investering aan te gaan. Wij gaan een pand realiseren wat qua uitstraling zijn weerga niet kent."

Willem van Mierlo is trots om vanaf het begin betrokken te zijn bij de bouw van het nieuwe bedrijfspand. Eigenlijk is de eerste paal niet alleen de start bouw, maar ook de afronding van een gedegen voorbereidingsproces, waarbij de locatiekeuze een belangrijk onderdeel is. Van Mierlo gaf aan het dan ook een eer te vinden om weer op het ABC Bedrijventerrein te mogen bouwen voor HORCONEX en wel op een prominente zichtlocatie.

"Wat is nou mooier als een opdrachtgever tegen een architect zegt: Het moet een uniek, mooi en duurzaam pand worden." Dat was de uitdaging voor de architect René Hoek van HET Architectenbureau. "En dat hebben we ontworpen! Subtiel, optimistisch, lichtvoetig en van een krachtige eenvoud. Een beetje monumentaal door het verticale karakter. En ook nog duurzaam. Daarin onderscheidt HORCONEX zich van alles in zijn directe omgeving."

Na het slaan van de officiële eerste heipaal sloot Michel Paalvast af met een feestelijke toost. "Proost! Op een voorspoedige bouw. Wij zijn ervan overtuigd dat we eind 2019 de droom van HORCONEX kunnen waarmaken."

Kortom, lovende woorden zijn gesproken over het schitterende ontwerp van het nieuwe bedrijfsgebouw van HORCONEX.

INFO@VMIERLO.NL 0174 - 522 300
Akkoordakkoord