Contact Service

Feestelijk startsein Meesterlijk Wonen!

Feestelijk startsein Meesterlijk Wonen!

Op vrijdagmiddag 19 januari 2018 zijn alle kopers en betrokkenen van nieuwbouwproject Meesterlijk Wonen in Oud-Beijerland bijeengekomen om het startsein van de bouw van de 68 nieuwe woningen te vieren!

De feestelijke start bouw vond plaats in de kantine van voetbalvereniging SHO. Een leuk moment voor de kopers om kennis te maken met de nieuwe buren.

Eén van deze nieuwe 'buren' is wethouder de heer Van Leenen, geboren, getogen en woonachtig in Oud-Beijerland. In een interview met de heer Van Leenen vertelde hij over Oud-Beijerland als woonplaats, welke activiteiten er te doen zijn, welke faciliteiten het dorp heeft en wat de essentie is van goed nabuurschap.

Vervolgens was hét moment voor het feestelijke startsein. Symbolisch start de bouw van een woning met het slaan van de eerste heipaal, dus hebben wij deze (mijl)paal gefilmd. Gezamenlijk hebben we afgeteld, waarna de heer Van Leenen op de rode knop heeft gedrukt om het filmpje te starten. Met het slaan van de symbolische heipaal is de bouw van Meesterlijk Wonen feestelijk gestart!

Roderik Outhuis, projectleider Van Mierlo, sloot af met de bouwplanning en een toost op een voorspoedige bouw! Na afloop maakten de buren, onder het genot van een hapje en drankje, nader kennis.

INFO@VMIERLO.NL 0174 - 522 300
Akkoordakkoord