Contact Service

Feestelijke eerste balkonplaat Ibiza Plaza

Bouw Ibiza Plaza Naaldwijk officieel van start!

d.d. 29-3-2016

Samen met de kopers en andere geïnteresseerden is op 23 maart jl. de bouw van het nieuwe appartementencomplex in Hoogeland Naaldwijk officieel gevierd.

In het voorjaar van 2015 kwam Projectikon Ontwikkeling op de markt met een bijzonder ontwerp voor een appartementencomplex in de nieuwbouwwijk Hoogeland in Naadwijk: Ibiza Plaza. Vierendertig appartementen, in grootte variërend van 50 tot circa 110 vierkante meter en met een prijskaartje vanaf ongeveer 130.000 euro. Niet veel later waren alle appartementen verkocht. Aan Van Mierlo Bouw & Ontwikkeling in Maasdijk de taak om dit mooie gebouw te bouwen.

In december 2015 is Van Mierlo al gestart met de bouw, maar het feestelijke moment met de kopers werd even uitgesteld. “Een eerste paal wordt bij ieder project geslagen, maar het ophangen van een balkonplaat zien kopers nooit. Vandaar dat wij ervoor gekozen hebben dit moment met u te delen en hiermee de bouw feestelijk in de luidden”, luidde de speech van ontwikkelaar Julian Heemskerk. Voor Van Mierlo een spannend moment, want de balkons waren de uitdaging in het project. ‘De balkons steken tot 4,5 meter uit de gevel, drie constructeurs van ons zijn aan het rekenen geweest voor het ophangsysteem”, vertelt Nowee, projectleider bij Van Mierlo.

Nadat de mannen van Van Mierlo de balkonplaat de lucht in hadden gehesen, nam Wethouder Duijvestijn het roer over en plaatste de balkonplaat bij het juist appartement. Een confettikanon maakte het een feestelijk geheel. De kopers konden vervolgens met elkaar proosten op hun toekomstige appartement welke naar verwachting rond de jaarwisseling 2016/2017 worden opgeleverd.


Ook de kriebels gekregen om te gaan wonen in Ibiza Plaza? Onlangs is de verkoop gestart van Ibiza Plaza THE SECOND. Kijk voor meer informatie op: www.ibizaplaza.nl.

INFO@VMIERLO.NL 0174 - 522 300
Akkoordakkoord