Contact Service

Feestelijke onthulling Watertuinen Maasdijk!

Feestelijke onthulling Watertuinen fase 3!

Na een lang en intensief ontwikkeltraject en veel geduld van de kopers, was het in oktober 2019 eindelijk zover! De heistelling arriveerde op de bouwplaats en de bouw van Watertuinen fase 3 in Maasdijk startte.

Deze eerste (mijl)paal hebben wij dan ook niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Samen met de kopers en betrokkenen hebben wij op vrijdag 29 november jl. de start van de bouw van de 64 nieuwbouwwoningen gevierd.

De feestelijke handeling bestond dit keer uit een “feestelijke onthulling”. Na het welkomstwoord van Willem van Mierlo (Ontwikkelingscombinatie Watertuinen) en speeches van wethouder mevrouw Gardien (Gemeente Westland) en Martin Beishuizen (Bouwcombinatie Maasdijk), hebben zij, samen met de oudste toekomstige bewoonster mevrouw Knijff - Van der Ende, de onthulling mogen doen van de proefmetselmuur.

Na afloop van de onthulling, onder het genot van een hapje & drankje, konden de kopers vervolgens op de foto voor de proefmuur, met de kleur metselsteen van hun toekomstige woning. Kortom, het was een feestelijke en gezellige middag. Op naar een voorspoedige bouw!

Volg de bouw van Watertuinen fase 3 via www.vmierlo.nl/Informatie-Watertuinen-fase-3

INFO@VMIERLO.NL 0174 - 522 300
Akkoordakkoord