Contact Service

Ibiza Plaza The First is een feit

De bouw van Ibiza Plaza The First

Weet u nog, december 2015, toen de bouw van het eerste appartementengebouw startte? De heipalen werden geslagen en binnen twee maanden waren de funderingswerkzaamheden en begane grondvloer gereed.

De hoogte in
Een kleine mijlpaal was bereikt toen we de hoogte in gingen begin maart 2016. De wanden op de begane grond werd geplaatst en de vloer van de eerste verdieping werd gelegd. Op 23 maart hebben we samen met de kopers en betrokkenen de bouw ingeluid tijdens het plaatsen van de feestelijke én eerste balkonplaat. Dit was een bijzonder moment, want één van de kenmerken van Ibiza Plaza is de grote, ronde balkons.

Het hoogste punt
De maanden daarna werd het casco van het appartementengebouw stapsgewijs opgebouwd en werden per verdieping de balkons geplaatst. Op 30 september bereikten we het hoogste punt na het plaatsen van het dak van de liftschacht. Dit hebben we gezamenlijk op feestelijke wijze gevierd, onder het genot van een hapje & drankje. Vanaf dat moment was Ibiza Plaza al van ver te herkennen en ging het gebouw steeds meer op de impressie lijken.

De afbouw
Het najaar van 2016 stond in het teken van het water- en winddicht maken van het gebouw. De kozijnen en schuifpuien werden geplaatst. Nadat deze werkzaamheden gereed waren, startte begin december de afbouw in de appartementen. Onder andere de binnenwanden en deuren werden geplaatst, waarna afwerkingspakketten werden aangebracht.

Het eindresultaat
In januari 2017 werden de balkonhekken aan de buitenkant geplaatst. Het eindresultaat van Ibiza Plaza was zichtbaar! Een leuk detail is het motief in de balkonhekken, wat het appartementengebouw een extra speelse en trendy uitstraling geeft.

Inmiddels zijn de laatste werkzaamheden uitgevoerd en lijkt het resultaat sprekend op de impressie. Het klussen en/of verhuizen voor de kopers kan beginnen.

Wij wensen nieuwe bewoners veel woonplezier toe in hun nieuwe thuis!

INFO@VMIERLO.NL 0174 - 522 300
Akkoordakkoord