Contact Service

Ibiza Plaza klaar voor de zomer!

Ibiza Plaza klaar voor de zomer!

De appartementengebouwen Ibiza Plaza The Second & The Final zijn af! 29 juni jl. hebben de kopers van de laatste appartementen de sleutel ontvangen. Daarmee heeft Van Mierlo het einde bereikt van de bouw van het gehele project Ibiza Plaza in Naaldwijk.

Projectbegeleider Willem Karel Nowee (Van Mierlo) vertelt: In 2016 begonnen we met de bouw van Ibiza Plaza, totaal 107 appartementen verdeeld over drie appartementengebouwen. Een gaaf project! Buiten de fantastische naam 'Ibiza Plaza', wat voor de meeste mensen al aantrekkelijk in de oren klinkt, zijn het mooie gebouwen om te zien. Veel raampartijen in de gevel waardoor de appartementen veel lichtinval hebben, een wit strakke gevelafwerking in combinatie met witte balkonhekken met trendy motieven. De grote, ronde vrij uitkragende balkons maken het ontwerp af. Deze zijn van wit beton en het zwaarste balkon weegt circa 20.000 kg! Ze zijn met een rupskraan op hun plek gelegd.

De gemiddelde bouwtijd per appartementengebouw was circa 12 maanden. Ibiza Plaza The First werd in 2016 gerealiseerd. Door de vlotte verkoop konden we aansluitend starten met de bouw van Ibiza Plaza The Second & The Final; deze zijn tegelijkertijd gebouwd."

Kortom, een ontzettend mooi project met een prachtig eindresultaat! De komende periode staat voor de nieuwe bewoners in het teken van klussen en verhuizen. Het genieten van het nieuwe thuis kan daarna écht beginnen. Wij wensen alle bewoners veel woonplezier!

 

Ibiza Plaza is een ontwikkeling van Projectikon. Verkoop en kopersbegeleiding is uitgevoerd door Wendy van der Voort Begeleiding Onroerende Zaken. Ontwerp van Zeinstra Veerbeek Architecten. Van Mierlo is de trotse bouwer van Ibiza Plaza.

INFO@VMIERLO.NL 0174 - 522 300
Akkoordakkoord