Contact Service

Informatie Meesterlijk Wonen

NIEUWS VANUIT DE BOUW

______________________________________________________________________________

De eerste toppen!

Goedemorgen Oud-Beijerland! Vandaag gaan we verder met het plaatsen van de casco’s. De eerste toppen zijn aan de beurt!

Eerste casco's!

d.d. 13-2-2018

Een volgende mijlpaal is bereikt: de eerste casco's zijn geplaatst. Binnen enkele weken is veel resultaat te zien op de bouwplaats. Komt u een kijkje nemen achter de bouwhekken?

Nieuwe beelden van Meesterlijk Wonen!

d.d. 8-2-2018

Nieuwe beelden van de bouw van Meesterlijk Wonen! Het heiwerk en de funderingswerkzaamheden zijn in volle gang. Volgende week worden de eerste casco's geplaatst. Drone4Business is weer over de bouwplaats gevlogen. Kijkt u met ons mee?

Funderingswerkzaamheden

d.d. 30-1-2018

Het heiwerk is in volle gang en bij de eerste woningen zijn de funderingswerkzaamheden gestart. De eerste contouren zijn zichtbaar!

Meesterlijk Wonen in AD Hoeksche Waard

d.d. 29-1-2018

Een mooi artikel in AD Hoeksche Waard, van o.a. ons nieuwbouwproject Meesterlijk Wonen! Lees hier het artikel.

Feestelijk startsein Meesterlijk Wonen!

d.d. 23-1-2018

Op vrijdagmiddag 19 januari 2018 zijn alle kopers en betrokkenen van nieuwbouwproject Meesterlijk Wonen in Oud-Beijerland bijeengekomen om het startsein van de bouw van de 68 nieuwe woningen te vieren!

De feestelijke start bouw vond plaats in de kantine van voetbalvereniging SHO. Een leuk moment voor de kopers om kennis te maken met de nieuwe buren.

Eén van deze nieuwe 'buren' is wethouder de heer Van Leenen, geboren, getogen en woonachtig in Oud-Beijerland. In een interview met de heer Van Leenen vertelde hij over Oud-Beijerland als woonplaats, welke activiteiten er te doen zijn, welke faciliteiten het dorp heeft en wat de essentie is van goed nabuurschap.

Vervolgens was hét moment voor het feestelijke startsein. Symbolisch start de bouw van een woning met het slaan van de eerste heipaal, dus hebben wij deze (mijl)paal gefilmd. Gezamenlijk hebben we afgeteld, waarna de heer Van Leenen op de rode knop heeft gedrukt om het filmpje te starten. Met het slaan van de symbolische heipaal is de bouw van Meesterlijk Wonen feestelijk gestart!

Roderik Outhuis, projectleider Van Mierlo, sloot af met de bouwplanning en een toost op een voorspoedige bouw! Na afloop maakten de buren, onder het genot van een hapje en drankje, nader kennis.

Foto's Startsein Meesterlijk Wonen

Foto's Startsein Meesterlijk Wonen
Foto's Startsein Meesterlijk Wonen
Foto's Startsein Meesterlijk Wonen
Foto's Startsein Meesterlijk Wonen
Foto's Startsein Meesterlijk Wonen
Foto's Startsein Meesterlijk Wonen
Foto's Startsein Meesterlijk Wonen
Foto's Startsein Meesterlijk Wonen

HEIWERK

d.d. 11-1-2018

Op 21 december 2017 is de eerste technische heipaal van Meesterlijk Wonen geslagen! Nadat de bouw twee weken heeft stilgelegen i.v.m. de kerstvakantie, heeft het heibedrijf de werkzaamheden deze week weer opgepakt. In totaal worden ca. 600 palen geslagen in zes weken. Wij hebben alvast een aantal foto's gemaakt!

HEIWERK
HEIWERK
HEIWERK
HEIWERK
HEIWERK

EERSTE BEELDEN MEESTERLIJK WONEN!

d.d. 16-11-2017

In samenwerking met Drone4Business gaan wij de bouw van Meesterlijk Wonen volgen. Regelmatig zal er een rondje over het project worden gevolgen, waarna wij de beelden en foto's met u delen. Aan het einde van de bouw volgt hieruit een mooie compilatiefilm! 

GRONDWERK

d.d. 2-11-2017

De aanleg van de riolering en het grondwerk voor de nieuwe woningen zijn gestart!

TOEKOMSTIGE BOUWPLANNING

d.d. 31-10-2017

De Egmontshof is gesloopt! Het puin wordt de komende weken gebroken en afgevoerd. Een deel van het gebroken puin wordt gebruikt ten behoeve van de bouwweg. Naar verwachting wordt het resterende puin medio november afgevoerd. De voorbereidingen voor de aanleg van de riolering en een deel van de aanleg is dan al gaande. Nadat het puin is afgevoerd wordt de gehele riolering aangelegd en wordt de bouwput ontgraven. 

Tot en met medio januari 2018 zijn we bezig met het ontgraven van de bouwput, de aanleg van keerwanden voor de waterpartijen (ter hoogte van de twee-onder-één-kapwoningen type Ruysdael), het heiwerk en het ontgraven van de waterpartijen. De bouwketen worden na het heiwerk, medio januari 2018, op het bouwterrein geplaatst.

Zodra deze werkzaamheden gereed zijn, start de aanleg van de rest van de fundering (funderingsbalken e.d.).

Wij zijn tijdens de komende bouwwerkzaamheden afhankelijk van de weersomstandigheden in de winterperiode. 

TOTAALSLOOP GESTART!

d.d. 5-9-2017

De totaalsloop van de Egmontshof is gestart! 

VOORTGANG SLOOP EGMONTSHOF

d.d. 17-8-2017

Na drie weken vakantie zijn wij bij Van Mierlo weer fris & fruitig aan het werk. De sloop van de Egmontshof heeft echter niet stilgelegen tijdens de bouwvak. Het asbestverdacht en asbesthoudend materiaal wordt verwijderd. Daarna start het grove sloopwerk en wordt het gebouw daadwerkelijk gesloopt!

VAN MIERLO ZOMERSLUITING

d.d. 10-7-2017

Bij Van Mierlo zetten wij binnenkort onze computers uit en bouwhelmen af, want het is tijd voor de bouwvak 2017. Van maandag 24 juli tot en met vrijdag 11 augustus zijn wij gesloten en telefonisch niet bereikbaar. Op maandag 14 augustus zijn wij weer geopend en bereikbaar vanaf 08:15 uur. Fijne vakantie!

SLOOP EGMONTSHOF!

d.d. 5-7-2017

De sloop van het oude verzorgingshuis Egmontshof is gestart!

De vergunning voor Meesterlijk Wonen is verleend!

d.d. 18-4-2017

De omgevingsvergunning ligt de komende zes weken ter visie. Mits er geen bezwaren worden ingediend is de vergunning eind mei onherroepelijk. Dat betekent dat vanaf dat moment alle opschortende voorwaarden zijn vervallen. Naar verwachting wordt begin juni met de sloop gestart.

VAN DIJCK VERKOCHT!

d.d. 4-3-2017

Het eerste woningtype, hoekwoning Van Dijck, is uitverkocht. Wilt u ook Meesterlijk Wonen? Wacht dan niet te lang met inschrijven. Er zijn slechts nog enkele andere woningen beschikbaar! www.meesterlijkwonen.nl

LUCHTFOTO BOUWLOCATIE

d.d. 6-2-2017

Drone4Business heeft een gave luchtfoto gemaakt van de bouwlocatie. Er is nu goed te zien waar de huizen komen.

DE BOUWLOCATIE

d.d. 3-2-2017

BOMENKAP KLAAR!

d.d. 1-2-2017

Alle bomen en struiken zijn tot aan het maaiveld verwijderd. De takken en struiken zijn versnipperd en afgevoerd.

VOORTGANG BOMENKAP

d.d. 25-1-2017

Tussen de dikke bomen in, is machinaal het kleinere groen nagenoeg allemaal door de mobiele kraan omgehaald. Vanaf morgen komt er een zager bij om de dikkere bomen om te zagen.

Aanstaande maandag wordt er gestart met versnipperen en het frezen van de boomstronken.

START BOMENKAP

d.d. 23-1-2017

De bomenkap is gestart. De eerste voorbereidingen voor de start van ons nieuwbouwproject Meesterlijk Wonen zijn een feit!

BOMENKAP BOUWLOCATIE

d.d. 20-1-2017

De eerste voorbereiding op de bouw van Meesterlijk Wonen start! Maandag 23 januari a.s. vangt het rooien, kappen en afvoeren van alle bomen, struiken en beplanting aan.

De omwonenden hebben hierover een informatiebrief ontvangen...  Download

BOUWHEKKEN

d.d. 17-1-2017

Vanaf vandaag, dinsdag 17 januari, vangen wij aan met het plaatsen van de bouwhekken om het grootste deel van de bouwlocatie van Meesterlijk Wonen.

De bouwhekken worden ongeveer, zoals op de bijgesloten tekening (groene stippellijn) is te zien, neer gezet.

Situatie bouwhekken... Download

INFO@VMIERLO.NL 0174 - 522 300