Contact Service

NIEUWS VANUIT DE BOUW

____________________________________________________________________________________________

STAND VAN ZAKEN IN 'T WIJ-LAND!

d.d. 19-12-2017

De bouw van het appartementengebouw is in volle gang! Al het nodige betonwerk is uitgevoerd en een deel van de kozijnen zijn geplaatst.

De garage aan het gebouw is gemetseld en de naastgelegen berging is nagenoeg gereed, alleen de garagedeur nog.

Onze medewerkers zijn hard aan het werk, zodat de staalconstructie en vervolgens de dakkap in het begin van het nieuwe jaar geplaatst kunnen worden.

BEGANE GRONDVLOER APPARTEMENTEN

d.d. 8-9-2017

De bouw van de appartementen in 'T WIJ-land is enige tijd geleden gestart. Gisteren is de begane grondvloer gestort. Dat betekent dat we binnenkort de hoogte in gaan!

DE PUNTJES OP DE Ï

d.d. 11-7-2017

Het is zover! De 15 woningen in 'T WIJ-land worden opgeleverd. Vorige week donderdag 6 juli hebben de kopers van de eerste woning hun sleutel ontvangen en de komende weken staan in het teken van opleveren.

Momenteel worden de laatste bouwactiviteiten uitgevoerd en het straatwerk wordt aangebracht. Het eindresultaat mag gezien worden!

VAN MIERLO ZOMERSLUITING

d.d. 10-7-2017

Bij Van Mierlo zetten wij binnenkort onze computers uit en bouwhelmen af, want het is tijd voor de bouwvak 2017. Van maandag 24 juli tot en met vrijdag 11 augustus zijn wij gesloten en telefonisch niet bereikbaar. Op maandag 14 augustus zijn wij weer geopend en bereikbaar vanaf 08:15 uur. Fijne vakantie!

Klaar voor oplevering!

d.d. 27-6-2017

Het einde van de bouw van 'T WIJ-land nadert. De riolering wordt momenteel aangelegd, waarna het straatwerk wordt uitgevoerd. De eerste woningen zijn klaar voor oplevering!

ACHTERPADEN

d.d. 4-5-2017

De aanleg van de achterpaden is in volle gang!

Ook de nutsbedrijven zijn gestart met de aanleg van de nutsleidingen. Als deze werkzaamheden gereed zijn kunnen we aan de voorzijde de bouwweg verder verwijderen, en het riool en straatwerk aanbrengen.

NIEUWE FOTO'S 'T WIJ-LAND

d.d. 7-4-2017

NIEUWE FOTO'S 'T WIJ-LAND
NIEUWE FOTO'S 'T WIJ-LAND
NIEUWE FOTO'S 'T WIJ-LAND
NIEUWE FOTO'S 'T WIJ-LAND
NIEUWE FOTO'S 'T WIJ-LAND

DAKPANNEN GEPLAATST

d.d. 17-3-2017

De dakpannen zijn reeds geplaatst en het metselwerk is gereed! Door de steigers heen zijn de gevels al zichtbaar. Volgende week worden de steigers gedemonteerd. Vanaf dat moment is het buitenaanzicht van 'T WIJ-land écht goed te zien!

In de woningen is de afbouw gestart. Binnenkort volgen foto's van de binnenkant.

WONINGEN UITVERKOCHT!

d.d. 20-2-2017

Goed nieuws: Alle 15 grondgebonden woningen in 'T WIJ-land zijn verkocht! Binnenkort volgt meer informatie over de appartementen. Houd de website in de gaten... www.wijland-maasland.nl

DAKKAPPEN

d.d. 7-2-2017

De dakkappen zijn allemaal geplaatst en ook het metselwerk vordert gestaag. Binnen in de woningen zijn alle trappen geplaatst en is er deze week gestart met het aanbrengen van de dekvloeren. Op naar de afbouw!

EERSTE VERDIEPING

d.d. 19-1-2017

Nadat het werk twee weken heeft stilgelegen tijdens de kerstvakantie, zijn we inmiddels met frisse energie weer aan de slag gegaan! Het metselwerk vordert; we hebben inmiddels de eerste verdieping bereikt.

METSELWERK

d.d. 21-12-2016

De bouw van de woningen in 'T WIJ-land schiet lekker op! Enkele weken geleden zijn de casco's geplaatst. Nu is goed te zien welke woningen een tuitgevel hebben!

Daarnaast zijn de steigers inmiddels opgebouwd en is de metselaar gestart met het metselwerk van het eerste blok woningen. 

CASCO ELEMENTEN

d.d. 13-11-2016

De bouw van 'T WIJ-land is in een stroomversnelling terecht gekomen! De casco elementen worden geplaatst en in relatief korte tijd is er veel resultaat zichtbaar op de bouwplaats. Benieuwd hoe deze prefab casco bouwmethode in zijn werk gaat? In samenwerking met Dronology hebben wij dit voor u gefilmd!

WE GAAN DE HOOGTE IN!

d.d. 9-11-2016

Vanaf heden komt de bouw van 'T WIJ-land in een stroomversneller terecht. De begane grondvloeren van de eerste woningen zijn gereed en de eerste casco elementen worden momenteel geplaatst. Over circa twee weken worden deze werkzaamheden afgerond en staan er op de bouwplaats 15 casco's. Kortom, in relatief korte tijd is er veel resultaat zichtbaar!

Benieuwd hoe het plaatsen van de casco's in de praktijk wordt uitgevoerd? Volgende week wordt er gefilmd op de bouwplaats en laten wij deze werkzaamheden aan u zien!

FUNDERING

d.d. 4-11-2016

De fundering van 't WIJ-land is gereed! Aanstaande maandag wordt er gestart met het plaatsen van de skeletten. Benieuwd hoe dat in zijn werking gaat? Binnenkort volgen de beelden.

HET BOORWERK OP FILM

d.d. 14-10-2016

START BOORWERK!

d.d. 23-9-2016

Het is zover! De boorstelling is gearriveerd op de bouwplaats van 'T WIJ-land. Momenteel wordt de boorstelling opgebouwd en worden de voorbereidingen getroffen, zodat we volgende week (week 39) kunnen starten met het boorwerk!

Feestelijke start bouw 'T WIJ-land!

d.d. 13-9-2016

Op vrijdag 9 september hebben we samen met de kopers de start bouw van 'T WIJ-land gevierd! Onder het genot van een hapje & drankje hebben Willem van Mierlo, de pojectleider Martijn van Dijk en de wethouder de heer Houtenbos een speech 

BOUWLOCATIE

d.d. 20-7-2016

Tijdens de bouwvak doet de voorbelasting zijn werk en snel hierna worden de woningblokken in het werk uitgezet en de bergingsvloeren geplaatst.

Medio september arriveert vervolgens de boorstelling op de bouwplaats en kan het boren van de palen starten.

INFO@VMIERLO.NL 0174 - 522 300