Contact Service

Informatie Watertuinen fase 3

NIEUWS VANUIT WATERTUINEN FASE 3

______________________________________________________________________________

Funderingswerkzaamheden

d.d. 13-12-2019

We zijn reeds gestart met de funderingswerkzaamheden. De funderingen van blok 1 (semi-bungalows Waterlotus) zijn in week 49 gestort. Deze week zijn vervolgens de funderingen van blokken 3 en 5 (rijwoningen Watermunt) gestort.

In de laatste week voor de kerstvakantie en in januari/februari 2020 gaan we verder met het ontgraven van de bouwputten en het storten van de funderingen van blok 4 (rijwoningen Watermunt), blokken 7 en 8 (eengezinswoning Waterhyacint),  blok 6 (rijwoningen Watermunt) en tot slot blok 2 (terraswoningen Waterroos).

Naar verwachting vangen we in februari aan met het leggen van de begane grondvloeren en arriveren daarna de eerste casco-elementen op de bouwplaats.

Heiwerk afgerond!

d.d. 21-11-2019

Vorige week zijn de heiwerkzaamheden afgerond!

Eerste paal Watertuinen fase 3 een feit!

d.d. 14-10-2019

Goed nieuws vanuit Watertuinen Maasdijk! Vandaag, 14 oktober 2019, is de eerste technische paal een feit! De komende weken wordt de basis “geslagen” van de derde, tevens laatste fase van nieuwbouwwijk Watertuinen Maasdijk.

Het was een intensief en lang ontwikkelproces. Passen, meten en wijzigen in het plan, een uitgebreide procedure van de omgevingsvergunning en nog meer uitdagingen, die we samen met alle belanghebbenden zijn aangegaan. De start van het heiwerk is dan ook letterlijk een mijl-paal!

Binnenkort worden de kopers uitgenodigd om dit feestelijke moment te vieren. Ook voor hen wordt het lange wachten en geduld nu beloond!

Brief start heiwerk

d.d. 10-10-2019

Het heistelling is gearriveerd op het bouwterrein. De heiwerkzaamheden starten vanaf begin volgende week (week 42) en duren circa zes weken.

Brief start heiwerk omwonenden Watertuinen Maasdijk fase 3.. Download

INFO@VMIERLO.NL 0174 - 522 300
Akkoordakkoord