Contact Service

Nieuwe maatregelen Coronavirus

Beste relaties,

Het coronavirus heeft in Nederland een steeds grotere impact. Wij werken met man en macht zoveel als mogelijk door zo lang dat kan en mag. Omdat de gezondheid van onze medewerkers, klanten, kopers, leveranciers en onderaannemers voorop staat, volgen wij hierin de maatregelen die zijn genomen door de overheid strikt op.

Dat betekent dat de volgende maatregelen tot in ieder geval 1 juni 2020 van kracht zijn:

  • Sociaal contact wordt zoveel mogelijk vermeden. Wij ontvangen geen bezoek en alle bijeenkomsten, festiviteiten en andere samenkomsten gaan niet door.
  • Wij blijven telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 08.30 en 17.00 uur. Communicatie vindt uitsluitend plaats via de mail, telefonisch en voor kopers via het online woningdossier.
  • Eventuele overleggen doen wij digitaal via Skype (kopers) of Microsoft Teams (relaties). Hiermee proberen we u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, zodat de processen zoveel mogelijk door kunnen gaan.
  • De bezetting op diverse afdelingen binnen ons bedrijf is lager of is flexibeler ingericht. Dit kan betekenen dat wij minder goed bereikbaar zijn en de reactietijden langer zijn dan u van ons gewend bent.
  • De werkzaamheden op de bouwplaatsen gaan tot op heden door, uiteraard onder strikte maatregelen om de veiligheid en gezondheid van onze medewerkers, onderaannemers en leveranciers te waarborgen.
  • Dringende service- en onderhoudswerkzaamheden blijven zoveel mogelijk plaatsvinden. Deze worden per situatie beoordeeld op veiligheid voor zowel de klant als onze medewerkers.

Wij houden de berichtgeving vanuit de overheid en het RIVM nauwlettend in de gaten. Uiteraard doen wij binnen de genoemde mogelijkheden ons uiterste best om te zorgen dat u zo min mogelijk overlast ondervindt van de situatie.

Wij rekenen op uw begrip & medewerking en wij wensen een ieder een goede gezondheid toe.

Let op elkaar & stay safe and healthy!

Met vriendelijke groet,

Van Mierlo Bouw & Ontwikkeling

INFO@VMIERLO.NL 0174 - 522 300
Akkoordakkoord