Contact Service

Oplevering eengezinswoningen Gouden Uilbuurt

Het begin van de bouw

d.d. 2-2-2016

Een korte terugblik naar de bouw van de negen eengezinswoningen! Het begin van de bouw.. dat was in juni 2015, toen de heistelling op de bouwplaats arriveerde en de eerste paal geslagen werd. Na de funderingswerkzaamheden en het leggen van de begane grondvloer werden vervolgens begin september, na de bouwvak, de casco elementen geplaatst. Vanaf dat moment kregen de woningen in korte tijd vorm!

De eerste dakpan

Dat was tevens de eerste keer dat de kopers hun woning hebben kunnen bewonderen, tijdens de feestelijke handeling op 30 september 2015, waar de eerste dakpan werd gelegd; een geslaagde middag!

Gevolgd door het metselwerk en het maken van het dak kregen de woningen de maanden erna het gewenste resultaat aan de buitenkant. Nadat de buitenzijde nagenoeg gereed was, werd er voornamelijk aan de binnenzijde van de woningen gewerkt. De binnenwanden werden onder andere geplaatst. Vervolgens kwamen we aan bij de laatste werkzaamheden; de bestrating en de watergang aan de voorzijde, wat de toegankelijkheid van de woningen mogelijk heeft gemaakt.

Na een mooie bouwtijd van acht maanden is het nu zo ver; het verhuizen kan beginnen voor de toekomstige bewoners. Wij zijn trots op het eindresultaat en wensen de kopers veel woonplezier!

Het eindresultaat!

INFO@VMIERLO.NL 0174 - 522 300
Akkoordakkoord