Contact Service

Oplevering

Oplevering Woerdblok Zandheuvel fase 4.3.  

d.d. 24-2-2016

Van Mierlo realiseert Woerdblok Zandheuvel fase 4.3. in Naaldwijk. Circa een jaar geleden startte de bouw van de 29 nieuwbouwwoningen. Eerst door de kopers zelf, toen zij handmatig de symbolische heipaal de grond in sloegen tijdens de feestelijke handeling. Eind april officieel, toen de echte heistelling arriveerde op het bouwterrein.

Wij nemen u mee terug naar dit feestelijke moment op 1 april 2016, want vanaf dat moment startte het avontuur op de bouwplaats! De weken daarna stonden in het teken van het heiwerk en de funderingswerkzaamheden. De contouren van de woningen werden zichtbaar.

Vervolgens kwam de bouw in een stroomversnelling terecht, toen de casco elementen eind mei op de bouwplaats werden aangeleverd. Binnen enkele weken waren de skeletten van alle 29 casco’s gereed!

De steigers werden gemonteerd, de dakkappen en later de dakpannen konden worden geplaatst en de metselaar ging aan de slag. In verband met de bouwvolgorde per blok werd het project gesplitst in ‘straat 1’: blok 10 t/m 12, en ‘straat 2’: blok 13 t/m 15, waar achtereenvolgend de werkzaamheden werden uitgevoerd.

In oktober verplaatste de bouw zich tegelijkertijd naar binnen. In de woningen startte de afbouw. Onder andere de trappen, installaties, vloerverwarming, dekvloeren, plafonds en later de afwerking van de woningen waren aan de beurt. Stapsgewijs kregen de woningen steeds meer vorm, zowel aan de binnen- als buitenkant.

Eind november waren bij ‘straat 1’ de dakpannen geplaatst en het metselwerk afgerond. De steigers konden worden gedemonteerd en vanaf dat moment waren de woningen van de impressie herkenbaar! De bergingen in de achtertuinen werden geplaatst en het straatwerk aan de voorkant maakte de eerste woningen toegankelijk. Nog voor de jaarwisseling van 2016 werden de eerste 13 huizen opgeleverd!

Na de kerstvakantie gingen we in het nieuwe jaar verder met de bouw van ‘straat 2’, waar inmiddels ook het metselwerk gereed was en de eerste steigers gedemonteerd werden. De bouw vond vanaf dat moment voornamelijk in de woningen plaats, waar de afwerking in volle gang was: tegelwerk, sanitair, en werden de laatste puntjes op de ‘I’ gezet.

Februari 2017 stond vervolgens in het teken van het maken van huisaansluitingen en het aanbrengen van het straatwerk. Klaar voor de oplevering! Deze week (week 8) ontvangen de kopers van blok 14 de sleutel van hun nieuwe woning en in week 9 vinden de laatste vier sleuteloverdrachten plaats.

Wij wensen de nieuwe bewoners van Woerdblok Zandheuvel veel woonplezier in hun nieuwe (t)huis!

INFO@VMIERLO.NL 0174 - 522 300
Akkoordakkoord