Contact Service

Opleveringen laatste woningen aan 'T LINT!

Een voorspoedige bouw

d.d. 10-5-2016

In oktober waren de contouren van de woningen zichtbaar. Dit leidde tot een originele feestelijke handeling op 29 oktober 2015, waar de kopers als officiële eerste eigenaar van de woning hun naam konden vereeuwigen op de fundering.

Vanaf begin november kwam de bouw in een stroomversnelling terecht toen de casco elementen werden aangeleverd op de bouwplaats. Binnen twee weken stonden er tien skeletten! Vervolgens werd er gewerkt aan het plaatsen van de dakelementen, het leggen van de dakpannen en ook de metselaar kon aan de slag met de gevels!

Halverwege de bouw, op 12 februari 2016, was daar hét moment dat de kopers een eerste stap over de drempel van hun nieuwe woning hebben gezet. De afbouw was toen ook al in volle gang, want de binnenwanden waren geplaatst. Het vooraanzicht was nagenoeg gereed op dat moment. De zonnepanelen lagen erop en het metselwerk werd afgerond.

Woningen met een geheel eigen sfeer

De daarop volgende weken werd er voornamelijk binnen in de woningen gewerkt. De tegelzetter kon aan de slag met de sanitaire ruimtes en de afwerking van de Helemaal-Klaar woningen was aan de beurt. Leuk om te zien dat de binnenkant van elke woning een geheel eigen sfeer heeft gekregen!

Toeleven naar de oplevering

Eind maart werden de bergingen in de achtertuinen geplaatst waarachter de vlonder aan het water is gerealiseerd. Aan de voorzijde werd vervolgens de stoep aangelegd en met de voordeuren en de buitenverlichting is het eindresultaat van de woningen inmiddels goed zichtbaar.

Eiund april zijn de kopers tijdens de voorschouw samen met de uitvoerder de woning doorgelopen en vanaf woensdag 11 mei werden de woningen opgeleverd. Een spannend moment voor de kopers waar zij officieel de eigenaar van hun eigen woning worden. Zij ontvangen de sleutel en het verhuizen of het klussen kan beginnen!

INFO@VMIERLO.NL 0174 - 522 300
Akkoordakkoord