Contact Service

Overeenkomst Wilgenrijk getekend

Na maanden van voorbereiding, was het moment vandaag daar: de ondertekening van de overeenkomst tussen Van Mierlo & Wilgenrijk. 

Wilgenrijk is een nieuw stukje Nederland tussen Rotterdam en Den Haag, dichtbij Maassluis, Delft, de Hollandse kust en natuurgebied Midden-Delfland. Het gebied is groen, waterrijk en landelijk. Het staat voor de schoonheid en kracht van Holland in zijn meest pure vorm, met aandacht voor detail en stijl.

Samen met Van Egmond Totaal Architectuur heeft Van Mierlo de afgelopen maanden hard gewerkt aan een van de deelplannen van Wilgenrijk, de Tweede Weverskade. Een gezellige laan, met grote kavels bestemd voor vrijstaande- en twee-onder-één kap woningen. Voor dit buurtje hebben wij gezamelijk een vijftal huizen ontworpen, waar een potentiële koper uit kan kiezen. Deze ontwerpen zijn opgenomen in het Huizenboek van Wilgenrijk. 

Start verkoop: zaterdag 13 juni
Benieuwd naar de huizen aan de Tweede Weverskade? Neem dan een kijkje op de start verkoop op zaterdag 13 juni van 11:00 tot 16:00 uur aan de Weverskade 110 te Maassluis. 

MEER INFORMATIE

INFO@VMIERLO.NL 0174 - 522 300
Akkoordakkoord