Contact Service

Realisatie multi-tenant kantoorgebouw Paulina

Realisatie multi-tenant kantoorgebouw Paulina

Wie over de N220 langs Businesspark Honderdland II in Maasdijk rijdt, ziet nu nog een deels leeg terrein. Maar daar komt verandering in. Op deze prominente zichtlocatie wordt een indrukwekkend multi-tenant kantoorgebouw gerealiseerd. Op vrijdag 2 april 2021 waren de drie generaties Van der Hout en Van Mierlo aanwezig op de bouwlocatie om te proosten op de start van de bouw van het project. Naar verwachting is het imposante ontwerp van Moen & Van Oosten Architekten begin 2022 werkelijkheid.

Paulina is een energieneutraal kantoorgebouw van 4.800 m2, waarvan 800 m2 algemene ruimte met een horecagedeelte en 4.000 m2 kantoorruimte. Het gebouw bestaat uit twee delen, die met elkaar worden verbonden middels een prachtig atrium. Dit wordt een dynamische plek waar bedrijven en mensen willen samenkomen en werken. Het geheel is opgetrokken uit glas en kent bijzondere details die dit ontwerp uniek maken.

Gedurende het ontwerpproces is de duurzaamheidsambitie uitgesproken om een GPR score van 8,5 of hoger te behalen. Er wordt zeer bewust gekeken naar materiaalkeuze, energieverbruik en een groene inrichting. Een mooie uitdaging om gezamenlijk met de betrokken partijen waar te maken.

Het gebouw is geschikt voor vier tot zes bedrijven. Ook zullen er flexwerkplekken in het atrium beschikbaar komen. Op dit moment is het overgrote deel al verhuurd; er is nog circa 1200 m2 beschikbaar. De makelaar is Batenburg Bedrijfshuisvesting (www.batenburg-bhv.nl).

INFO@VMIERLO.NL 0174 - 522 300
Akkoordakkoord