Contact Service

Stage uitvoerder

Stage uitvoerder (20 weken)

Wij zoeken twee derdejaars MBO/HBO Bouwkunde stagiairs. Ben je sociaal & nieuwsgierig? Ben je benieuwd hoe het werk op de bouwplaats in zijn werk gaat en ben je niet vies van de handen uit de mouwen steken (letterlijk)? Dan zou jij goed kunnen passen als stagiair bij Van Mierlo! Samen met de uitvoerder zorg je ervoor dat verschillende bouwprojecten op juiste wijze uitgevoerd worden.

Stage beschrijving
In jouw derdejaars MBO/HBO Bouwkunde stage krijg je bij Van Mierlo de kans om verschillende werkzaamheden uit te voeren. Hierbij word je begeleid door één van onze uitvoerders op de bouwplaats. De dagelijkse taken die je uit gaat voeren zijn:

  • Het ondersteunen van de werkzaamheden van de uitvoerder, zoals de inrichting van een efficiënte bouwplaatsinrichting en werkcontrole;
  • Het meekijken met de projectplanning op de bouwplaats;
  • Het bijwonen van vergaderingen op de bouwplaats en op kantoor;
  • Maak kennis met LEAN in de praktijk;
  • Stuur samen met de uitvoerder onderaannemers aan;
  • Denk mee in het oplossen van technische problemen;
  • Ook een praktijkgericht (deel-)onderzoek kan deel uitmaken van de stage.

En het leuke is…
Geen dag op de bouw in hetzelfde! En als je geïnteresseerd bent, mag je ook best een kijkje nemen op kantoor om te zien hoe de bouwprojecten tot in de puntjes worden voorbereid. Misschien heb jij zelf nog wel ideeën hoe we in de toekomst het samenspel tussen binnen & buiten kunnen verbeteren!

Wie zoeken wij?
Je bent een derdejaarsstudent MBO/HBO Bouwkunde. Je bent nieuwsgierig, durft vragen te stellen, houdt van aanpakken, je bent handig, communicatief vaardig én enthousiast. Je kunt zowel zelfstandig aan opdrachten werken als samen met de uitvoerder. 

Wat bieden wij?
Binnen onze organisatie staan kwaliteit, daadkracht en samenwerking hoog in het vaandel. Jij draagt je steentje daaraan bij. In deze functie bieden we jou:

- Een stage van minimaal 20 weken, met afwisselende werkzaamheden;
- Veel ruimte voor jouw ontwikkeling als bouwprofessional;
- Een gezellige en informele werkomgeving;
- Een stagevergoeding conform de stageregeling in de bouw. 

Interesse?
Interesse in deze afwisselende en uitdagende stage kun je middels het sollicitatieformulier kenbaar maken en je CV en  motivatiebrief (beide in PDF) uploaden. Hierna nemen wij  zo spoedig mogelijk contact met je op!

INFO@VMIERLO.NL 0174 - 522 300