Contact Service

Start bouw 'T LINT

'T LINT is een nieuwbouw project in het hart van Pijnacker. De eerste zestien eengezinswoningen aan ’T LINT kenmerken zich als ruime woningen voor startende gezinnen, speciaal ontwikkeld om te genieten. Genieten van de omgeving, de zonnige tuin, de vele faciliteiten op loopafstand en niet te vergeten: van elkaar! 

Na een geslaagde inspiratie avond in april 2014, heeft Schippers Architectuur BNA de ontwerpen aangepast aan de wensen van de potentiële kopers. In juni 2014 is Van Mierlo Bouw & Ontwikkeling dan in verkoop gegaan met deze 16 woningen in het oude centrum van Pijnacker. Na de bouwvak kwam de verkoop lekker op gang en we kunnen dan ook melden dat alle 16 woningen verkocht zijn!

In december jl. zijn we gestart met het grondwerk, welke deze maand wordt afgerond. Hoog tijd dus om alle kopers uit te nodigen om gezamelijk het glas te heffen!

Gisteren, 5 februari, kwamen alle kopers bijeen. Na een korte speech van commercieel manager John Kester nam Wethouder van Staalduine van de gemeente Pijnacker-Nootdorp het woord. Hij nodigde de vrouwelijke kopers uit om samen met hem een eerste paal te slaan met een Oud-Hollandse Heistelling. Uitgedosd in werklaarzen, helmen en jassen gingen de vrouwen aan de slag. En het is gelukt: de paal zit erin!

Nu gaan we écht van start!  

P.s. volgende week gaan we in verkoop met 10 nieuwe woningen aan 'T LINT!

INFO@VMIERLO.NL 0174 - 522 300
Akkoordakkoord