Contact Service

Succesvolle Dag van de Bouw bij Rembrandt

d.d. 6-6-2016

Afgelopen zaterdag 4 juni opende Van Mierlo Bouw & Ontwikkeling de bouwhekken van Rembrandt. En met succes: maar liefst 835 bezoekers kwamen een kijkje nemen bij het toekomstige woon-zorgcomplex in Oud-Beijerland!

Bouwhekken Rembrandt geopend

Na het treffen van alle voorbereidingen, kwamen de eerste bezoekers al rond 10 uur de bouwplaats op gelopen. Bij binnenkomst kreeg iedereen een Van Mierlo tasje met daarin de nieuwe editie van het Rembrandt magazine, een folder met daarop de rondleiding door het Zorg- en Woongebouw uitgestippeld en een verfrissend waterflesje. Met de consumptiebonnetjes kon iedereen bovendien een drankje nemen of een ijsje halen.

Een geweldige opkomst!

Bijgehouden op de teller hebben we meer dan 835 bezoekers mogen ontvangen! Roderik Outhuis, projectleider van Rembrandt, voegt daar aan toe: “Een geweldig aantal bezoekers! Ik heb velen begeleid bij hun tour door het complex en veel positieve reacties mogen ontvangen. Ook kwamen er mensen even gluren naar hun woning in het Woongebouw, het was natuurlijk de eerste keer dat zij een kijkje konden nemen.”

Naast de tour door het complex, stonden er op het binnenplein informatiestands van Van Mierlo, Zorgwaard en Kivido, met informatie over wat zij in Rembrandt en omgeving te bieden hebben. Van Mierlo had bovendien een primeur: de kersverse promotiefilm ‘In vogelvlucht langs onze projecten’. Ook een ijskar, poffertjeskraam en catering voor drankjes met een grote partytent en statafels vulden de zonnige buitenruimte. Ideaal met het mooie weer; de ijsjes vlogen over de balie!

Op naar volgend jaar

Aan het einde van de dag verlieten de laatste bezoekers de bouwplaats. “Wat een succes!” concludeerde de organisatie van deze dag. Alle tasjes waren meegegeven met de bezoekers en de ijsbakken waren leeg rond de klok van 4 uur. Kortom, een geslaagde dag: op naar volgend jaar!

INFO@VMIERLO.NL 0174 - 522 300
Akkoordakkoord