Contact Service

Vacature Inkoper (40 u/pw)

Het vak van inkoper verandert. De tijd van alleen maar bestellen, leveren en betalen is voorbij. De inkoper nieuwe stijl stuurt leveranciers en ketenpartners vakkundig aan en controleert of zij de gevraagde diensten goed uitvoeren. Het vak is complexer geworden dan alleen op kosten letten. Ben jij al klaar voor deze nieuwe rol? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functie eisen
Voor deze functie zijn wij op zoek naar een inkoper met affiniteit op het gebied van calculaties. Je hebt minimaal 5 jaar ervaring als inkoper in een soortgelijke functie,  je hebt technische kennis en beschikt over actuele kennis van de markt en over een groot netwerk.  Je bent op tactisch en strategisch niveau betrokken bij het optimaliseren van de inkoop en werkt aan standaardisering en digitalisering van de  werkprocessen. Bij deadlines ben je bereid een stap extra te doen. 

Wie zoeken wij?

  • Je hebt HBO werk- en denkniveau, die je kunt aantonen door een afgeronde opleiding (bijvoorbeeld HTS, Technische bedrijfskunde, Bouwkunde, Nevi 1 en/of  2);
  • Je hebt kennis en ervaring op het gebied van aanbestedingstrajecten en contractmanagement;
  • Je bent een zelfstandige scherpe onderhandelaar/netwerker;
  • Je geeft uitvoering aan operationele taken behorende bij het inkoopproces;
  • Je bent flexibel, analytisch, betrokken, initiatiefrijk, integer en beschikt over een probleemoplossend vermogen;
  • Je bent risico- en kostenbewust, je hebt tact en bent geduldig;
  • Je beschikt over managementvaardigheden en kan goed samenwerken.


Ben jij op zoek naar een uitdagende functie binnen een platte organisatie, reageer dan snel!
Bij Van Mierlo Bouw & Ontwikkeling staan kwaliteit, daadkracht en samenwerking hoog in het vaandel. Jij draagt je steentje daaraan bij. Wij vinden het belangrijk dat onze mensen zich thuis voelen en plezier hebben in hun werk. Uiteraard hoort hier een goed primair en secundair arbeidsvoorwaardenpakket bij. Een assessment kan deel uitmaken van de selectieprocedure.

Interesse?
Interesse in deze afwisselende en uitdagende functie? Stuur dan, middels het sollicitatieformulier, je motivatiebrief & CV (beide in PDF) vóór 6 november op. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op!

INFO@VMIERLO.NL 0174 - 522 300