Contact Service

Vacature Projectcontroller

Word jij onze nieuwe Projectcontroller?

(voor 40 uur per week)

Bij Van Mierlo zijn we op zoek naar een assertieve Projectcontroller. Je spreekt de taal van de bouw en weet van aanpakken.  Je bent bereid om mee te werken aan het verder professionaliseren van project control en je hebt de capaciteiten hiervoor. Herken jij jezelf hier helemaal in? Dan kan jij wel eens onze nieuwe collega worden!

Functieomschrijving

Als Projectcontroller ben je verantwoordelijk voor een adequate kostenbewaking van de projecten. Je bewaakt begrotingen en budgetten zodat je afwijkingen tijdig kunt signaleren. Daarbij ben je zelf ook verantwoordelijk voor het operationeel uitvoeren van de complete projectadministratie. Je voert controles uit, stelt periodieke rapportages op en analyseert deze. Je geeft toelichting met betrekking tot de inhoud of uitkomsten daarvan aan de financial controller en bespreekt deze met het management. Daarnaast ondersteun je de inkoper met betrekking tot de administratieve afhandeling van inkoopcontracten en zorg je voor de afwikkeling van lopende schades. Binnen deze functie werk je nauw en veel samen met de projectleiders en uitvoerders om de projecten op financieel gebied tot een goed einde te brengen.

Functie-eisen

  • Je hebt een afgeronde HEAO opleiding, aangevuld met cursussen op het gebied van projectadministratie/gegevensverwerking en –modellen;
  • Ervaring met het opstellen en analyseren van periodieke financiële rapportages;
  • Ervaring met het gevraagd en ongevraagd advies geven over risico’s, kansen en mogelijke scenario’s; 
  • Het begeleiden van management bij de uitvoering van het rolling forecast proces is bekend terrein;
  • Minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare rol;
  • Je bent communicatief vaardig en je staat stevig in je schoenen;
  • Ervaring met Navision is een pré, Excel kent echter geen geheimen voor jou!

Interesse?

Bij Van Mierlo zijn wij trots op wie we zijn en wat we doen! Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers trots zijn om voor Van Mierlo te werken, zich thuis voelen in de organisatie en plezier hebben in hun werk. Uiteraard horen hier goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden bij.

Herken jij jezelf in deze functie? Solliciteer dan op deze functie!
Wij zien jouw motivatie en CV graag tegemoet.

INFO@VMIERLO.NL 0174 - 522 300
Akkoordakkoord