Contact Service

Vacature Timmerman

Functie Timmerman

Lijkt het jou gaaf om te bouwen aan een groot, duurzaam bedrijfsgebouw? Of liever 200 nieuwbouwwoningen of een modern appartementengebouw? Elke dag is verschillend en dat maakt jouw werk extra leuk. Je werkt in teamverband, maar je zal ook regelmatig zelfstandig werkzaamheden uitvoeren. Met jouw ervaring als timmerman is dat geen probleem!

Als timmerman voer jij diverse werkzaamheden uit op de bouwplaats. Je zal aan verschillende projecten werken: woningbouw, maar ook utiliteitsbouw of zorgvastgoed. Jij hebt kennis van bouwprocessen en weet hoe je kwaliteit neerzet, letterlijk. Samen met jouw collega’s, onderaannemers en leveranciers bouw je aan succesvolle projecten.

Het vak van de timmerman is de laatste jaren flink veranderd. Tekeningen zijn grotendeels vervangen door de tablet, waarop wij werken met software Snagstream en digitale bouwtekeningen die uit een BIM-model komen. Jij groeit graag mee met deze ontwikkelingen, evenals nieuwe bouwtechnieken, zoals luchtdicht bouwen en verduurzaming in de bouw.

Prestaties & vaardigheden

  • Een afgeronde timmeropleiding of MBO werk- en denkniveau
  • Enkele jaren ervaring binnen de nieuwbouw
  • LEAN-samenwerken
  • Aandacht voor kwaliteit en veiligheid
  • Je spreekt de taal van de bouw en je kunt bouwtekeningen lezen
  • Affiniteit met nieuwe technieken en digitalisering (Snagstream)
  • Pre: in bezit van VCA

Arbeidsvoorwaarden

Uiteraard hoort bij jouw functie een goed primair en secundair arbeidsvoorwaardenpakket bij. Wij bieden je graag de ruimte om verder te ontwikkelen en te leren. Hiervoor hebben we onze eigen Academy. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat medewerkers bij Van Mierlo zich thuis voelen en plezier hebben in hun werk. Jouw collega’s heten je graag welkom!

INFO@VMIERLO.NL 0174 - 522 300
Akkoordakkoord