Contact Service

Boomgaerde achter de duinen

Boomgaerde achter de duinen

Van Mierlo Planontwikkeling en Novaform Vastgoedontwikkelaars West ontwikkelen gezamenlijk als ontwikkelingscombinatie, 184 woningen in het nieuwbouwplan Boomgaerde te Westmade Noord in Monster.

Geniet van het buitenleven

Boomgaerde is onderdeel van de nieuwe groene wijk achter de duinen in Monster, van Ontwikkelingsbedrijf De Westlandse Zoom. Waar vroeger de tuinders in weer en wind hun fruit plukten, vind je straks woonplezier midden in de natuur. In Boomgaerde komen woningen waarbij binnen buiten is en andersom. 

Ultiem vakantiegevoel

Met terrassen en veranda’s, met woelige tuinen en altijd zand op de mat. Iedereen is binnen altijd van harte welkom en ook buiten zijn de vele speel- en moestuinen een ontmoetingsplek voor de hele wijk. De ideale plek om te wonen en te genieten van de buitenbeleving met een ultiem vakantiegevoel. 

Interesse?

Rust en reuring vier seizoenen lang? In het voorjaar gaat de eerste fase van de 184 woningen in verkoop. Wil je op de hoogte blijven van de vrijstaande woningen, twee-onder-een-kap-woningen, diverse typen eengezinswoningen en herenboerderijen? Schrijf je dan vast in via de website
www.boomgaerde.nl.

Bouwfeiten

Categorie: woningbouw
Status: in ontwikkeling
Soort: nieuwbouw
Aantal: 184 woningen
OBWZ
Novaform Vastgoedontwikkelaars

Locatie

Adres: Orberlaan
Plaats: Monster

Meer weten over dit project? Terug naar het overzicht
INFO@VMIERLO.NL 0174 - 522 300
Akkoordakkoord