Contact Service

Boomgaerde achter de duinen

Boomgaerde achter de duinen

Van Mierlo en Novaform ontwikkelen gezamenlijk als ontwikkelingscombinatie, 184 woningen in het nieuwbouwplan Boomgaerde te Westmade Noord in Monster. De eerste 81 woningen zijn nu in verkoop!

Geniet van het buitenleven

Boomgaerde is onderdeel van de nieuwe groene wijk achter de duinen in Monster, van Ontwikkelingsbedrijf De Westlandse Zoom. Waar vroeger de tuinders in weer en wind hun fruit plukten, vind je straks woonplezier midden in de natuur. In Boomgaerde komen woningen waarbij binnen buiten is en andersom. 

Ultiem vakantiegevoel

Met terrassen en veranda’s, met woelige tuinen en altijd zand op de mat. Iedereen is binnen altijd van harte welkom en ook buiten zijn de vele speel- en moestuinen een ontmoetingsplek voor de hele wijk. De ideale plek om te wonen en te genieten van de buitenbeleving met een ultiem vakantiegevoel. 

In verkoop!

Fase 1 bestaat uit 81 heerlijke woningen en is nu in verkoop! Met familiewoningen, een herenboerderij, herenhuizen, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande villa’s. Met het diverse aanbod, gelegen aan het groen of aan het water, is er in Boomgaerde voor iedereen de ideale woning. 

Bouwfeiten

Categorie: woningbouw
Status: in ontwikkeling
Soort: nieuwbouw
Aantal: 184 woningen
OBWZ
Novaform Vastgoedontwikkelaars

Locatie

Adres: Orberlaan
Plaats: Monster

Meer weten over dit project? Terug naar het overzicht
INFO@VMIERLO.NL 0174 - 522 300
Akkoordakkoord