Inleven. Realiseren. Beleven.
MENU

OVER VAN MIERLO

Wij realiseren duurzame leefomgevingen, 
waar de eindgebruikers zich thuis voelen.

Van Mierlo gelooft in een duurzame toekomst. Iedereen heeft recht op een plek om te wonen, werken, recreëren en zorg te krijgen. Ons doel?! Het realiseren van duurzame leefomgevingen waar eindgebruikers zich thuis voelen.

Dit bereiken wij door mensgericht en betrouwbaar samen te werken. Met oog voor mens en maatschappij. Ontwikkelen, bouwen, renoveren en transformeren voor volgende generaties.

Van Mierlo is een echt familiebedrijf sinds 1927 met inmiddels de vierde generatie aan het roer. Het kantoor is gelegen aan de rand van het Westland, in Maasdijk. Met circa 100 vakmensen en (keten)partners wordt dag in dag uit intensief samengewerkt om vastgoed te ontwikkelen, bouwen, renoveren en transformeren.

Wij richten ons op (binnenstedelijke) gebiedsontwikkeling en -realisatie van woonbuurten en commercieel vastgoed, waaronder bedrijfsgebouwen, winkelcentra en zorgvastgoed. Onze projecten bevinden zich voornamelijk in de regio Zuid-Holland, maar voor een mooi project is geen afstand te groot.

0 96

jaar een familiebedrijf

0 89

vakmensen

0 8

beoordeling werkplezier

BOUWEN EN ONTWIKKELEN MET PASSIE

INLEVEN

Inleven begint met het inventariseren van de wensen en behoeften van de klant. Samen de mogelijkheden in kaart brengen en alle opties verkennen.

REALISEREN

Voor het realiseren van een project wordt gebruik gemaakt van de jarenlange ervaring en expertise, met een duurzaam en innovatief karakter.

BELEVEN

Uiteindelijk draait het om de beleving van de eindgebruiker. Wij realiseren een duurzame leefomgeving, waarin de eindgebruiker zich thuis voelt.

SAMENWERKING

Duurzame samenwerkingen zorgen voor extra waardecreatie van vastgoed. Dit bereiken wij samen met onze gelieerde ondernemingen op het gebied van duurzame warmtepompen, zonnepanelen, projectontwikkeling en renovatie.

Wattco
VMeij Installaties
Van Mierlo Dinkq