Contact Service

De Dirigent in Naaldwijk

Stijlvol wonen in het centrum van Naaldwijk

Aan de Verdilaan in Naaldwijk realiseren we in samenwerking met Weboma het kwalitatief hoogwaardige nieuwbouwcomplex De Dirigent, bestaande uit 66 stijlvolle appartementen.

Een toplocatie

De Dirigent komt op de plaats van het voormalig verzorgingstehuis Pijletuinenhof aan de Verdilaan. Een schitterende plek in het centrum van Naaldwijk, tussen de Verdilaan en de Vivaldi. Aan de rand van de componistenbuurt en dichtbij alle voorzieningen.

Luxe uitstraling

De appartementen krijgen grote balkons en fraaie daktuinen. Bijzonder is dat het duurzame gebouw aan iedere zijde een gelaagde opbouw heeft met veel groen en daardoor van alle kanten een luxe uitstraling kent. Dit betekent dat er altijd wel een indeling is die naadloos op uw woonwensen aansluit! Uw auto parkeert u veilig in de overdekte en afgesloten parkeergarage. 

Huur- en koopappartementen

In de Dirigent wordt onderscheid gemaakt tussen koop- en huurappartementen. De 40 koopappartementen variëren in grootte van 95 m² tot maar liefst 230 m². De 26 huurwoningen hebben een woonoppervlak tussen 58 m² en 64 m² en zijn te bereiken via een eigen entree. 

Bouwfeiten

Categorie: woningbouw
Status: in uitvoering
Soort: nieuwbouw
Aantal: 66 appartementen

KMW Vastgoed

Locatie

Adres: Verdilaan
Plaats: Naaldwijk

Meer weten over dit project? Terug naar het overzicht
INFO@VMIERLO.NL 0174 - 522 300
Akkoordakkoord