Contact Service

De Ranken 2

Nu in verkoop: 44 nieuwe Hollandse huizen!

De verkoop van De Ranken fase 2 in Kwintsheul is gestart! Hier verrijzen straks 44 prachtige Hollandse huizen die aansluiten bij het kleinschalige en groene karakter van de buurt.

44 nieuwe woningen!

In De Ranken verrijzen straks 44  nieuwe Hollandse huizen die aansluiten bij het kleinschalige en groene karakter van de buurt. Hier woon je in een duurzaam nieuwbouwhuis middenin een mooi en gevarieerd groengebied. Zonder in te leveren op de kenmerkende Oud-Hollandse architectuur.

Rijk aan diversiteit

De Ranken is straks rijk aan diversiteit: keimwerk, donkere baksteen of juist een lichte tint, met of zonder tuitgevel, voor een groot gezin of de starter of senior: voor iedereen is het rijk wonen.

Samen met de architect hebben wij vele opties ontworpen die allen met elkaar gecombineerd kunnen worden. Met als resultaat: een levendige variatie aan gevelindelingen.

Rijk aan woningtypes

De Ranken fase 2 kent de terugkerende woningtypes, én drie nieuwe varianten: de royale hoekwoning Victoria, de 2 onder 1 kapbungalow Muscaat en de 2 onder 1 kapwoning Colman geven De Ranken nóg meer keuze. Een ontspannen plek om thuis te komen!

Bouwfeiten

Categorie: Woningbouw
Status: In verkoop
Soort: Nieuwbouw
Aantal: 44 woningen

Van Egmond Totaal Architectuur
BPD
De Westlandse Zoom

Locatie

Adres: Poeldijkseweg
Plaats: Kwintsheul

Meer weten over dit project? Terug naar het overzicht
INFO@VMIERLO.NL 0174 - 522 300