Contact Service

De Ranken fase 3

Wonen in De Ranken fase 3

Het is zover: de verkoop van De Ranken fase 3 is gestart! In samenwerking met BPD ontwikkelen wij 60 nieuwe Hollandse huizen aan de rand van Kwintsheul.

60 nieuwe Hollandse huizen

In de derde fase van De Ranken woon je straks schitterend aan het water of aan de groene zone. De Hollandse huizen sluiten aan bij het kleinschalige en groene karakter van de buurt. Met levensloopbestendige bungalows, vrijstaande woningen, twee-onder-een-kap- en rijwoningen, is er een rijke variatie aan woningen.

VOLG HIER DE BOUW VAN DE RANKEN

Wonen op een eiland!

Fase 3 heeft een heel bijzondere ligging. De woningen worden op een eiland gebouwd met aan de ene kant de groene zone en aan de andere kant grenzend aan het water. Bij alle vrijstaande- en twee-onder-een-kapwoningen en een gedeelte van de rijwoningen is het mogelijk om optioneel een insteekhaven voor de boot te creëren!

Zonnige tuin en uitzicht op groen!

De rijwoningen en twee-onder-een-kap bungalows aan de andere kant grenzen met de achtertuin aan de het groene zone. De deels aangelegde tuin met pergola en schanskorf kijkt uit over het water in het midden van het wijkje. Naast een achtertuin hebben de woningen een zonnige voortuin met berging, pergola en parkeerplaats(en) op eigen terrein.

Bouwfeiten

Categorie: Woningbouw
Status: In verkoop
Soort: Nieuwbouw
Aantal: 60 woningen
De Ranken fase 1
De Ranken fase 2

Locatie

Adres: Poeldijkseweg
Plaats: Kwintsheul

Meer weten over dit project? Terug naar het overzicht
INFO@VMIERLO.NL 0174 - 522 300