Contact Service

De Ranken fase 3

Wonen in De Ranken fase 3

In samenwerking met BPD heeft Van Mierlo de laatste fase van De Ranken gerealiseerd: 60 fraaie huizen met een knipoog naar de Oud-Hollandse Architectuur.

60 nieuwe Hollandse huizen

In de derde fase van De Ranken woon je schitterend aan het water of aan de groene zone. De Hollandse huizen sluiten aan bij het kleinschalige en groene karakter van de buurt. Met levensloopbestendige bungalows, vrijstaande woningen, twee-onder-een-kap- en rijwoningen, is er een rijke variatie aan woningen.
BEKIJK HET BOUWDAGBOEK VAN DE RANKEN

Wonen op een eiland!

Fase 3 heeft een heel bijzondere ligging. De woningen worden op een eiland gebouwd met aan de ene kant de groene zone en aan de andere kant grenzend aan het water. Bij sommige vrijstaande en twee-onder-een-kapwoningen en een gedeelte van de rijwoningen is een insteekhaven voor de boot gerealiseerd.

Zonnige tuin en uitzicht op groen!

De rijwoningen en twee-onder-een-kap bungalows aan de andere kant grenzen met de achtertuin aan de het groene zone. De deels aangelegde tuin met pergola en schanskorf kijkt uit over het water in het midden van het wijkje. Naast een achtertuin hebben de woningen een zonnige voortuin met berging, pergola en parkeerplaats(en) op eigen terrein.

Bouwfeiten

Categorie: Woningbouw
Status: Opgeleverd
Soort: Nieuwbouw
Aantal: 60 woningen
De Ranken fase 1
De Ranken fase 2

Locatie

Adres: Poeldijkseweg
Plaats: Kwintsheul

Terug naar het overzicht
INFO@VMIERLO.NL 0174 - 522 300
Akkoordakkoord