Contact Service

Eerste Flagship Store Mercedes-Benz een feit!

Eerste Flagship Store Mercedes-Benz een feit!

d.d. 21-5-2019

Van Mierlo Bouw & Ontwikkeling is de trotse aannemer van de eerste Flagship Store van Mercedes-Benz in Nederland. Het afgelopen anderhalf jaar heeft het projectteam intensief gewerkt aan de realisatie van deze prachtige eyecatcher aan de A4 in Forepark Den Haag!

Het resultaat van de Flagship Store mag er zijn! Dit futuristische pand mét oog voor duurzaamheid bestaat o.a. uit een chique splitlevel showcase. Een strak, modern ontwerp met veel glas, rvs, aluminium en een vloer van siergrind. De bijzondere overkapping geeft het geheel letterlijk een zilveren randje.

Aan de andere kant van het gebouw, aan de Donau, is een indrukwekkende showroom gerealiseerd met een nieuwe uitnodigende hoofdingang en toegang tot de werkplaatsen. Ook binnen is het resultaat prachtig tot in de details: interactieve videowalls, waar klanten zelf de uitvoering van hun auto kunnen samenstellen en een fraaie stalen wenteltrap naar de eerste verdieping.

De realisatie was een ware uitdaging. Projectleider Wim van der Ploeg vertelt: “Dit had te maken met het feit dat het bestaande pand in bedrijf is gebleven tijdens de realisatie. De verkoop is tijdelijk verplaatst, maar het onderhoud is hier gebleven. Optimale logistiek was daarom erg belangrijk”.

Naast de stalen hoofddraagconstructie met stalen dakplaten en betonnen vloeren, is aan duurzaamheid gedacht. Het pand heeft een WKO-installatie en warmtepompen, die middels de klimaatplafonds en vloerverwarming en –koeling zorgen voor een prettige omgeving. Bovendien is elk LED-lampje in het pand afzonderlijk te regelen voor optimale besparing!

Benieuwd naar het hele artikel in Stedenbouw editie 755?  Download

INFO@VMIERLO.NL 0174 - 522 300
Akkoordakkoord