Contact Service

Feestlijke eerste paal Gemiva-SVG

Samen maken we het verschil

George de Water, lid Raad van Bestuur van Gemiva-SVG startte het officiële gedeelte. “We zijn al tien jaar bezig een geschikte locatie te vinden als vervanging van de Lupinesingel. Ik kan bijna niet geloven dat het nu echt gaat gebeuren. We hebben een hele fijne samenwerking met Van Mierlo. Sinds we met hen aan tafel zitten gaat het echt snel en voorspoedig. Onze slogan is ‘Samen maken we het verschil’. Dit brengen we nu duidelijk in de praktijk samen met Van Mierlo.”

Thuis voelen bij Van Mierlo

Willem van Mierlo, directeur van Van Mierlo haakt hier op in met zijn toespraak. “Wij vinden de samenwerking ook prettig verlopen. Sinds onze kennismaking staan wij als twee organisaties gebroederlijk naast elkaar. Wij vinden het belangrijk dat de toekomstige gebruikers zich thuis voelen in de gebouwen die wij ontwikkelen. Dat gaat ook zeker lukken voor de toekomstige bewoners van de Castorstraat.”

Het gaat echt gebeuren!

Als laatste kreeg wethouder Tseard Hoekstra het woord. “Sinds 2010 heb ik bemoeienis met dit project. Voor mij is het altijd het belangrijkste om goed in het oog te houden voor wie we het doen. Niet voor beleggers, niet voor de bouwers. Het gaat om de mensen die er gaan wonen. Fijn dat zij straks mooie ruimere woningen krijgen, met eigen sanitair. Ik wil nog even tegen George zeggen: Echt hoor, het gaat nu echt gebeuren.”

INFO@VMIERLO.NL 0174 - 522 300
Akkoordakkoord