Contact Service

Winkelcentrum Het Gouden Hart

Gezellig en levendig centrum

Het Gouden Hart is dé ontmoetingsplaats voor de bewoners van de Gouden Buurten. Een winkelcentrum bestaande uit twee gebouwen, met een hoofdstraat en levendig plein. Het kloppende hart van Westpolder Bolwerk in Berkel waar mensen wonen, werken en recreëren!

Wonen, werken en recreëren

Het winkelcentrum beschikt over alle voorzieningen waar behoefte aan is in de Gouden Buurten. Op de begane grond zijn verschillende supermarkten en winkels gevestigd. Boven de commerciële ruimten zijn 102 appartementen gerealiseerd, waaronder 75 huurwoningen en de overige 27 woningen zijn koop.

Wonen in het Gouden Hart

Zowel de winkels als de woningen zijn verdeeld over twee gebouwen: De Molen en Het Gemaal, die van elkaar gescheiden worden door de Westpolderstraat en grenzen aan het levendige Westpolderplein. Met een gedicht op de gevels worden de gebouwen verbonden met elkaar; een échte eyecatcher!

Bouwfeiten

Categorie: Commercieel vastgoed
Status: Opgeleverd
Soort: Nieuwbouw
Oppervlakte: 5600 m2
Kavel Vastgoed B.V.
Amvest Amsterdam
Van Bergen - Kolpa Architecten

Het Gouden Hart is een schitterende ontwikkeling van Kavel Vastgoed in samenwerking met Amvest, ontworpen door Van Bergen - Kolpa Architecten en gebouwd door ons, Van Mierlo Bouw & Ontwikkeling.

Locatie

Adres: Leeweg
Plaats: Berkel en Rodenrijs

Meer weten over dit project? Terug naar het overzicht
INFO@VMIERLO.NL 0174 - 522 300
Akkoordakkoord