Contact Service

Het Lierkwartier Op de Akkers

Welkom in het Lierkwartier!

Op de Akkers. Grenzend aan water, de Veilingweg, de Duitslandlaan en Swaandrift ontwikkelt BPD de nieuwste woonbuurt van De Lier: Op de Akkers. Van Mierlo gaat deze groene buurt realiseren.

Welkom in het Lierkwartier

Aan de rand van het Westland, midden tussen akkers en vaarten én op steenworp van de stad, verrijst een wijk waar kinderen zorgeloos op straat kunnen spelen. Waar jong en oud samen genieten van groen en water in een duurzame omgeving. Daar wordt het nieuwe thuis voor starters, groeiers en levensgenieters ontwikkeld.

Op de Akkers fase 1

Schitterende 2-onder-1-kapwoningen, een luxe vrijstaande villa én een groot aanbod in rij- en hoekwoningen, de eerste fase van Op de Akkers wordt een gevarieerde wijk. Met veel water en groen is dit het hart van de buurt. Met verschillende kleuraccenten wordt het onderscheidt tussen de woonblokken benadrukt. Deze eerste 80 woningen worden momenteel gebouwd.

Op de Akkers fase 2

De tweede fase van Op de Akkers bestaat uit 55 woningen: een luxe vrijstaande villa, 16 royale bungalows en wederom een groot aanbod rij- en hoekwoningen. De architectuur van Op de Akkers kenmerkt zich met boerse kenmerken zoals luiken, lage goot en een lang dakvlak. Op de Akkers wordt een sfeervolle wijk, waar sociale betrokkenheid hoog in het vaandel staat.

Bouwfeiten

Categorie: Woningbouw
Status:
Fase 1: In uitvoering
Fase 2: In uitvoering
Soort: Nieuwbouw
Aantal: 
Fase 1: 80 woningen 
Fase 2: 55 woningen 

Locatie

Adres: Duitslandlaan
Plaats: De Lier

Meer weten over dit project? Terug naar het overzicht
INFO@VMIERLO.NL 0174 - 522 300
Akkoordakkoord