Contact Service

Uitbeiding van Kalfsbeek BMW in Schiedam

BOUWDAGBOEK

____________________________________________________________________________________________

Bouwcompilatie Premium Car World

d.d. 21-7-2017

In samenwerking met Kalfsbeek BMW heeft Van Mierlo het nieuwe 'Premium Car World' gerealiseerd: een échte eyecatcher naast het bestaande gebouw in Schiedam. In juni 2017 is het project succesvol opgeleverd.

PixelX heeft de afgelopen maanden de bouw gevolgd en een mooie eindfilm gemaakt van de realisatie.


De gevelbeplating en beglazing

d.d. 18-4-2017

De gevelbeplating en beglazing zijn gereed; stapsgewijs wordt de impressie werkelijkheid! De komende weken staan in het teken van afrondingswerkzaamheden buiten en afbouwwerkzaamheden binnen.

Het dak is geplaatst!

d.d. 14-3-2017

Wat ziet het er gaaf uit! Het dak van het nieuwe 'Premium Car World' in Schiedam is geplaatst. Binnenkort start de gevelbeplating en de beglazing, waarna de bouw verplaatst naar binnen.

De staalconstructie

d.d. 17-2-2017

Mijlpaal: hoogste punt!

d.d. 16-2-2017

We hebben vandaag het hoogste punt van de nieuwbouw 'Premium Car World' bereikt! Deze mijlpaal hebben we samen met de betrokken partijen op de bouwplaats gevierd. 

We bereiken bijna het hoogste punt!

d.d. 7-2-2017

Naar verwachting bereiken we volgende week (week 7) het hoogste punt! De staalconstructie wordt afgerond en achtereenvolgend starten we met de gevelbeplating.

Stand van zaken 'Premium Car World'

d.d. 9-1-2016

Enkele maanden geleden zijn we gestart met de bouw van een nieuw Gebruikte Wagencentrum in Schiedam, in opdracht van Kalfsbeek BMW: 'Premium Car World'. Het begin van 2017 is een mooi moment om te laten zien welke werkzaamheden de afgelopen maanden zijn uitgevoerd en in welke fase de bouw zich bevindt. Bekijk de compilatie tot nu toe!

Staalconstructie

d.d. 20-12-2016

Vorige week is de opbouw van de staalconstructie van het nieuwe Gebruikte Wagencentrum gestart. Inmiddels neemt het geheel stapsgewijs zijn vorm aan.

Vandaag is Dronology weer langs de bouwplaats gevlogen om de tussenstand te filmen. Benieuwd? We verwachten binnenkort de beelden.

Staalconstructie

d.d. 8-12-2016

Volgende week donderdag 15 december starten we met de staalcontructie van het nieuwe Gebruikte Wagencentrum. Voor de kerstvakantie arriveren ook de eerste verdiepingsvloerplaten. De komende periode wordt het skelet opgebouwd. Deze is naar verwachting eind januari 2017 gereed.

Aansluitend starten we met het plaatsen van de gevelbeplatinge en aluminium puien. 

Bekijk de eerste opnames: Het heiwerk

d.d 16-9-2016

Start heiwerk

d.d. 13-9-2016

De bouw van het nieuwe Gebruikte Wagencentrum is officieel gestart! Op maandag 13 september 2016 werd de eerste constructieve paal geslagen. De komende week worden 81 palen geslagen. Naar verwachting is het heiwerk volgende week maandag 19 september gereed.

 

Realisatie Gebruikte Wagencentrum

Op 11 juli 2016 tekende de heer Kalfsbeek (Kalfsbeek BMW) samen met Willem en Bert van Mierlo (Van Mierlo Bouw & Ontwikkeling) de realisatieovereenkomst van de uitbreiding van Kalfsbeek BMW in Schiedam. Van Mierlo realiseert naast de bestaande showroom en werkplaats een nieuw Gebruikte Wagencentrum.

INFO@VMIERLO.NL 0174 - 522 300
Akkoordakkoord