Contact Service

Informatie Riethoven

BOUWDAGBOEK

______________________________________________________________________________

HÉT RESULTAAT VAN DE RIETHOVEN

d.d. 7-11-2018

Met trots laten wij u hét resultaat zien van een van de woningen in De Riethoven! Volgende week ontvangen de eerste kopers de sleutel van hun nieuwe (t)huis. Naar verwachting worden de 19 woningen voor de kerst opgeleverd.

EERSTE VOORSCHOUWEN

d.d. 22-10-2018

De voorschouwen van de woningen in De Riethoven zijn in volle gang. Naar verwachting ontvangen de eerste kopers binnenkort de sleutels van hun nieuwe (t)huis!

AFTIMMERING GEVELS EN AFBOUW

d.d. 27-9-2018

De laatste hand wordt gelegd aan de 19 luxe woningen, welke eind dit jaar worden opgeleverd. De gevels van de woningen worden momenteel afgetimmerd en binnen is de afbouw in volle gang. Wij delen een prachtige foto van de nieuwe woonbuurt met u. Van bovenaf zijn de rieten daken nóg mooier!

EERSTE RESULTAAT VS. IMPRESSIE

d.d. 6-9-2018

Wat wordt deze Haagse woonbuurt mooi! De 19 luxe woningen gaan steeds meer op de impressie lijken!

FOTO'S BOUWVOORTGANG

d.d. 19-7-2018

Wij hebben een kijkje genomen op de bouwplaats en foto's van de woningen-in-aanbouw gemaakt. De Riethoven wordt steeds mooier!

FOTO'S BOUWVOORTGANG
FOTO'S BOUWVOORTGANG
FOTO'S BOUWVOORTGANG
FOTO'S BOUWVOORTGANG
FOTO'S BOUWVOORTGANG
FOTO'S BOUWVOORTGANG

AFBOUW EERSTE WONINGEN

d.d. 28-6-2018

Terwijl aan de ene kant van de bouwplaats hard gewerkt wordt aan het schilderen van de dakkapellen, het aanbrengen van het keimwerk én de rieten daken, is bij de eerste woningen de afbouw gestart.

De vloerverwarming wordt gelegd, waarna de dekvloeren worden afgesmeerd. De binnenwanden worden vervolgens geplaatst en de installaties worden aangebracht.

BOUWFILMPJE

d.d. 7-6-2018

Olsthoorn Makelaars heeft een gaaf filmpje gemaakt van de bouw van de Riethoven. De Rieten daken zijn in de maak!

Bekijk hier het filmpje.

METSEL- EN KEIMWERK!

d.d. 9-5-2018

De villa’s in de Riethoven gaan steeds meer op de impressie lijken. Herkent u de woningen al? Het keimwerk wordt aangebracht, de eerste dakkapellen zijn geschilderd én de eerste rieten daken zijn af. Stapsgewijs ontstaat De Riethoven!

EERSTE RIETEN DAKEN BIJNA EEN FEIT

d.d. 25-4-2018

Bij de eerste vier woningen worden de rieten daken aangebracht.

Bij de overige woningen  worden de kalkzandsteenwanden van de tweede verdieping gelijmd, waarna binnenkort de dakelementen worden geplaatst.

RIETDEKKERS ZIJN BEGONNEN!

d.d. 18-4-2018

Deze week zijn wij gestart met één van de kenmerken van de Riethoven: het aanbrengen van de rieten daken!

RUWBOUWFASE

d.d. 11-4-2018

Het uitvoeringsteam is druk bezig met de ruwbouw van de woningen in De Riethoven.

De Hout Skelet Bouw wanden worden gemonteerd, waarna de dakelementen worden geplaatst.

EERSTE DAKELEMENTEN GEPLAATST!

d.d. 5-4-2018

Herkennen jullie de woningen van de impressies al? Bij de eerste villa’s zijn de dakelementen én de dakkapellen geplaatst!

STUDENTEN OP BEZOEK

d.d. 27-3-2018

Vorige week hebben wij een aantal 1e jaars bouwkunde studenten van Hogeschool Rotterdam op bezoek gehad bij de bouwplaats van De Riethoven. Het uitvoeringsteam heeft een rondleiding gegeven. Het was een leerzame en geslaagde dag!

EERSTE METSELWERK!

d.d. 12-3-2018

De woningen in De Riethoven krijgen steeds meer vorm! De kalkzandsteenwanden worden gelijmd en de verdiepingsvloeren wordt geplaatst. Daarnaast is de metselaar gestart met het metselwerk van de eerste woningen.

EERSTE VERDIEPING BEREIKT!

d.d. 19-2-2018

We bereiken de eerste verdieping bij de eerste woningen (bouwnummer 1 t/m 16) in De Riethoven! Ook zijn de eerste kozijnen al geplaatst en gesteld.

Momenteel worden de installaties op de eerste verdieping aangebracht, waarna de eerste verdiepingsvloer wordt gestort. Daarna zijn de wanden op de eerste verdieping aan de beurt.

Bouwnummer 18 en 19 volgen op de voet. Hier worden momenteel de kalkzandsteenwanden van de eerste verdieping geplaatst. Binnenkort worden ook hier de eerste kozijnen geplaatst en gesteld.

Bij bouwnummer 17 is de vlechter bezig met het vlechten van het kelderdek. Bij deze woning kunnen we binnenkort ook starten met de begane grondvloer en het lijmen van de kalkzandsteenwanden.

 

KALKZANDSTEENWANDEN LIJMEN

d.d. 13-2-2018

We gaan de hoogte in: ons uitvoeringsteam is druk bezig met het lijmen van de kalkzandsteenwanden.

KELDER

d.d. 5-2-2018

De kelder van een woning in de Riethoven krijgt vorm!

UPDATE RIETHOVEN

d.d. 26-1-2018

We zijn volop bezig met de funderingswerkzaamheden en het lijmen van de kalkzandsteenwanden.

EERSTE WANDEN!

d.d. 17-1-2018

De eerste kalkzandsteenwanden zijn gelijmd! Bij de eerste woningen bereiken we binnenkort de eerste verdieping. Bij andere woningen wordt de begane grondvloer gelegd, waarna we ook hier de hoogte in kunnen!

BEGANE GRONDVLOEREN

d.d. 19-12-2017

De bouw van De Riethoven verloopt goed! De begane grondvloeren worden gelegd, waarna de eerste kalkzandsteenwanden worden gelijmd. We gaan de hoogte in!

BEGANE GRONDVLOEREN
BEGANE GRONDVLOEREN
BEGANE GRONDVLOEREN
BEGANE GRONDVLOEREN

FUNDERING BY NIGHT

d.d. 9-12-2017

INSTALLATIE ONDER DE VLOER

d.d. 20-11-2017

De funderingen van de woningen zijn vorige week gestort! Momenteel is de loodgieter bezig met het aanleggen van de installaties onder de vloer.

VLECHTWERK

d.d. 2-11-2017

De funderingswerkzaamheden zijn gestart. Het vlechtwerk wordt momenteel uitgevoerd. 

GRONDWERK

d.d. 26-10-2017

Het heiwerk is inmiddels gereed en de heipalen zijn geknipt. Momenteel wordt het grondwerk uitgevoerd, zodat we kunnen gaan starten met de funderingswerkzaamheden.

START HEIWERK!

d.d. 10-10-2017

We hebben een eerste bouwmijlpaal bereikt: het heiwerk van de 19 geschakelde villa's is gestart!

VOORBEREIDENDE BOUWWERKZAAMHEDEN

d.d. 17-7-2017

Het is zover! De voorbereidende grondwerkzaamheden van de 19 villa's zijn gestart! De bouwput wordt uitgegraven, waarna de bouwketen en -hekken geplaatst worden, en bouwverharding, elektra en water worden aangelegd.

VAN MIERLO ZOMERSLUITING

d.d. 14-7-2017

Bij Van Mierlo zetten wij eind deze week onze computers uit en bouwhelmen af, want het is tijd voor de bouwvak 2017. Van maandag 24 juli tot en met vrijdag 11 augustus zijn wij gesloten en telefonisch niet bereikbaar. Op maandag 14 augustus zijn wij weer geopend en bereikbaar vanaf 08:15 uur. Fijne vakantie!

INFO@VMIERLO.NL 0174 - 522 300
Akkoordakkoord