Contact Service

Inspiratieavond Het Sieraad

SMAAKvolle inspiratieavond Het Sieraad

d.d. 18-8-2014

Van Mierlo Bouw & Ontwikkeling gaat de markt op met een nieuw project: Het Sieraad. Gelegen aan de Amberhorst in Den Haag worden 15 tot 18 ruime grondgebonden woningen ontwikkeld. Geïnteresseerden krijgen de mogelijkheid deze naar eigen SMAAK samen te stellen op woensdag 10 september 2014 tijdens de inspiratieavond!

Wonen naar eigen SMAAK
Met een ontwerp van architect Wim de Bruijn als uitgangspunt, maken potentiële kopers tijdens de SMAAKvolle inspiratieavond keuzes in onder andere indelingen, bergruimte, uitbouwen, deuren, kozijnen, materialen, elementen, kleuren en afwerking. De verschillende beukmaten zijn hierbij belangrijke elementen. De resultaten worden samengevoegd tot het uiteindelijke ontwerp dat aansluit op de wensen van de kopers.

Het ontwerp
De sierlijke, ruime woningen hebben een variërend woonoppervlakte vanaf ca. 120 m2 en verschillende kavelgroottes vanaf ca. 85 m2. Met een zonnige tuin op het Zuidwesten, het winkelcentrum Mariahoeve op loopafstand en vlakbij uitvalswegen richting Rotterdam en Amsterdam, is Het Sieraad aantrekkelijk om te wonen en te leven.

Inspiratieavond: woensdag 10 september 2014, 19:00 – 21:00 uur
Geïnteresseerd in Het Sieraad? Voor meer informatie én aanmelden voor de inspiratieavond, ga naar www.sieraadvanhaagsehout.nl.

 

 

 
INFO@VMIERLO.NL 0174 - 522 300
Akkoordakkoord