Contact Service

Maaslandse Zoom

Wonen in het groen in Maaslandse Zoom

In samenwerking met BPD ontwikkelen wij de Maaslandse Zoom. Drie deelgebieden met elk een eigen sfeer. In totaal 109 eengezinswoningen en appartementen in verschillende prijsklassen, zowel koop als huur.

In harmonie met de natuur

Wonen in een rustig straatje of aan een parkje, in een groene omgeving waar je de buren kent en groet. Waar je zo de natuur inwandelt en kan sporten om de hoek. Kleinschalig en dorps, maar met alle nodige voorzieningen én grote steden in de buurt. Dat is wonen in nieuwbouwplan Maaslandse Zoom.

Drie verschillende sferen in één wijk

Langs de centrale groene zichtlijn creëren we drie sfeergebieden in een goed afgestemde architectuur. Allereerst ’t Landje, de entree van de wijk. De Slagen vormt de verbinding tussen de andere twee deelgebieden. Aan de rand van het Voedselbos komt De Uitkijk: appartementen die uitkijken op de Maaslandse polder.

Duurzaamheid

Doordat we de cultuurhistorische kwaliteiten van het landschap en het dorpse karakter respecteren, worden ook de ecologische waarden en biodiversiteit behouden én versterkt. Zo ontstaat er een nieuwe, gezonde woonbuurt die klaar is voor de toekomst. Net als de woningen uiteraard, die klimaatneutraal worden gebouwd, zonder gasaansluiting. 

Bouwfeiten

Categorie: woningbouw
Status: in ontwikkeling
Soort: nieuwbouw
Aantal: 109 woningen

BPD

Locatie

Adres: Nabij Hofsingel
Plaats: Maasland

Meer weten over dit project? Terug naar het overzicht
INFO@VMIERLO.NL 0174 - 522 300
Akkoordakkoord