Contact Service

Nieuw project: Mercedes-Benz Den Haag

Nieuw project: Mercedes-Benz Den Haag

Met trots kunnen wij u melden: Van Mierlo heeft een mooi nieuw project verkregen, Mercedes-Benz Den Haag. Het project betreft een herontwikkeling van het huidige bedrijfspand, gelegen in het Forepark, tot Flagship Store.

Herontwikkeling tot Flagship Store
Een deel van het bestaande gebouw wordt gesloopt en op de plaats daarvan wordt een nieuwe showroom gerealiseerd. Hetzelfde geldt voor de bestaande showcase aan de A4-snelwegzijde. Hier komt een nieuwe showcase met vier verdiepingen.

In de behouden gebouwdelen vinden renovatiewerkzaamheden plaats, waarbij werkplaatsen, opslagruimten en kantoren worden opgeknapt en gerealiseerd. Tijdens de realisatie verhuist een deel van de organisatie naar een tijdelijke externe locatie. De werkplaatsen en kantoren zullen operationeel blijven op locatie.

Michel Paalvast, bedrijfsleider Van Mierlo: “Het is een uitdagend project, waar we in samenwerking met Mercedes-Benz veel tijd en aandacht aan hebben besteed. Dit project vraagt een zeer efficiënte aanpak en kent een strakke planning, mede omdat een deel van de organisatie operationeel blijft tijdens de realisatie. Aan ons de taak om het hen zo veel mogelijk te ‘ontzorgen’. We kijken uit naar de realisatie en we starten al op korte termijn!”

Start realisatie
Momenteel zijn we gestart met de bouwplaatsinrichting. Op 11 december a.s. zal een deel van de organisatie naar de tijdelijke externe locatie verhuizen. Naar verwachting wordt de nieuwe Flagship Store in december 2018 opgeleverd.

INFO@VMIERLO.NL 0174 - 522 300
Akkoordakkoord