Contact Service

Oplevering woningen Wilgenrijk Tweede Weverskade

Oplevering eerste woningen Tweede Weverskade

Afgelopen vrijdag 27 januari heeft burgemeester Haan samen met de buren de sleutel ontvangen van de eerste huizen in Wilgenrijk Tweede Weverskade. 

Families Haan en Dries zijn daarmee de eerste bewoners van deze nieuwe woonbuurt in Maassluis! Om dat te vereeuwigen overhandigde Bert van Mierlo aan beide kopers tijdens het feestelijke oplevermoment in de woonwinkel Wilgenrijk een symbolische sleutel.

Burgemeester Haan sprak vervolgens tijdens zijn speech lovende woorden uit naar Wilgenrijk en Van Mierlo. Beide partijen kregen complimenten over het proces van verkoop tot de begeleiding tijdens de bouw en de oplevering.

De bouw van de twee eerste woningen aan de Tweede Weverskade in Wilgenrijk is 10 maanden geleden gestart: op 4 maart 2016 sloeg burgemeester Haan samen met zijn buren de eerste feestelijke paal.

Momenteel zijn  nog 22 bouwvergunningen aangevraagd en zijn slechts nog enkele kavels beschikbaar. Ook de bouw van de 6 twee-onder-één kapwoningen vordert. Naar verwachting worden deze woningen in de zomer 2017 opgeleverd.

Van Mierlo wenst beide kopers veel woonplezier toe!

INFO@VMIERLO.NL 0174 - 522 300
Akkoordakkoord