Contact Service

Maak kennis met Van Mierlo Bouw & Ontwikkeling

Van Mierlo, aangenaam!

Het was Willem van Mierlo die in 1927 in Schipluiden de basis legde voor de huidige organisatie Van Mierlo Bouw & Ontwikkeling, tegenwoordig gevestigd in Maasdijk.Hij begon met het realiseren van tuinderswoningen. Later kwamen daar de veiling- en bedrijfspanden bij en werd de afdeling Planontwikkeling opgezet.  Anno 2019 richt Van Mierlo zich op de realisatie van woningbouw, utiliteit, winkelcentra en zorgvastgoed. Met een trackrecord van ruim 15.000 gerealiseerde woningen en meer dan een miljoen m2 commercieel en maatschappijk vastgoed, noemt Van Mierlo zich met recht al meer dan 90 jaar een begrip in bouwen.

Westlands familiebedrijf
Inmiddels staat de derde generatie, onder leiding van Willem en Bert van Mierlo, aan het roer. Dat maakt Van Mierlo een écht Westlands familiebedrijf. Binnen het bedrijf staat het 'wij'-gevoel centraal. Samen werken we naar het beste resultaat, samen als ontwikkelende aannemer en samen met de klant.

Samenwerking
Wij werken vanaf het eerste stadium samen met onze co-makers en luisteren naar de wensen van de klant. Dit in combinatie met ons vakmanschap, zorgt ervoor dat wij optimaal kunnen realiseren.  Thema's zoals duurzaamheid, BIM en Lean-management worden veelvuldig toegepast bij onze projecten. Samen zetten we op een doelbewuste manier onze middelen en kennis in, met als doel: het realiseren van een duurzame leefomgeving, waarin de gebruiker zich thuis voelt!

Duurzame leefomgeving
Onze jarenlange ervaring maakt het mogelijk om ons optimaal in te leven in de wensen van de klant en bouwwerken te realiseren die aansluiten op de omgeving. Daarbij willen wij bijdragen aan duurzame gebieden middels het mee denken over, ontwikkelen, bouwen en renoveren van vastgoed, waarbij we altijd als uitgangspunt nemen: het realiseren van een leefomgeving, waarin de gebruiker zich thuis voelt. 

INFO@VMIERLO.NL 0174 - 522 300
Akkoordakkoord