Contact Service

Residence Gravin Machteld

Chique en Stijlvol Thuiskomen

In het hart van ’s-Gravenzande, grenzend aan het centraal gelegen Marktplein, verrijst Residence Gravin Machteld. De Residence bestaat uit een aantal statige, monumentale panden, waarin zich 44 appartementen bevinden. Hiervan zijn 34 appartementen te koop.

Een historische toplocatie

De woningen liggen rond een fraaie grote stadstuin die midden in het levendige centrum van 's-Gravenzande een weldadige oase van rust vormt. In de Residence Gravin Machteld kunt u chique en stijlvol wonen in een historische omgeving, voorzien van alle hedendaagse gemakken.

Grote verscheidenheid

In Residence Gravin Machteld kenmerkt zich door een fraaie entree, mooie raampartijen die veelal per pand verschillen en hoge kappen. De nieuwbouw kent subtiele detailleringen. Zo wordt in de gevels als in vervlogen tijden, hardsteen verwerkt en worden veel kozijnen voorzien van fraai lijstwerk.

Duurzame kwaliteit

Bijna geen woning is hetzelfde. De woningen hebben een zonnig balkon of terras. Alle koopwoningen beschikken over een berging in de kelder. De 27 privé parkeerplaatsen bevinden zich in de parkeergarage of op het eigen privéterrein van de Residence. Vanzelfsprekend wordt bovendien voldaan aan alle eisen op het gebied van duurzaamheid. 

Bouwfeiten

Categorie: woningbouw
Status: in verkoop
Soort: nieuwbouw
Aantal: 44 appartementen
Borgdorff Makelaars
DSH Architecten

Locatie

Adres: Langestraat
Plaats: 's-Gravenzande

Meer weten over dit project? Terug naar het overzicht
INFO@VMIERLO.NL 0174 - 522 300
Akkoordakkoord