Contact Service

Succesvolle inspiratieavond van Het Sieraad!

d.d. 11-9-2014

Op woensdagavond 10 september jl. vond de SMAAKvolle inspiratieavond plaats voor Het Sieraad van Haagse Hout. De 15 tot 18 grondgebonden woningen die hier worden ontwikkeld konden naar eigen smaak vormgegeven worden door de toekomstige bewoners.

Creatieve brainstormsessie
Een kwartier voor tijd druppelden de eerste deelnemers binnen, voorbereid op een creatieve brainstormsessie. Met een drankje in de hand namen zij plaats aan één van de tafels. In totaal heeft Van Mierlo Bouw & Ontwikkeling circa 30 potentiële kopers en enkele nieuwsgierige omwonenden deze avond mogen ontvangen!

Na een presentatie over het concept SMAAK ging iedereen aan de slag met het maken van keuzes in woonstijlen, beukmaten, indelingen, plattegronden, uitbouw en zelfs een stukje interieur. Onder andere projectontwikkelaars en makelaar liepen rond om iedereen een handje te helpen met het vormgeven van dé ideale woning. Ook werd er druk overlegd tussen de misschien wel toekomstige buren over al de mogelijkheden die Het Sieraad biedt.

Tal van mogelijkheden
De beukmaten zijn bij de nieuwe eengezinswoningen belangrijke elementen; er was keuze in vijf verschillende beukmaten van 4,2 tot wel 6 meter breed, op kavels vanaf 85 m2. “Door de uiteenlopende maten zijn er tal van mogelijkheden om de woningen in te delen naar eigen smaak; voor ieder wat wils dus,” vult Daphne de Bloois aan, het brein achter SMAAKwonen. “Wij gaan alle keuzes inventariseren en dan maakt de architect een passend ontwerp. Ik ben benieuwd naar de ideale woning van de kopers!”

Helemaal-Klaar-Wonen
Ook het Helemaal-Klaar-Wonen is mogelijk bij Het Sieraad. Een woning, inclusief keuken, sanitair & tegelwerk, wand- en vloerafwerking en raamdecoratie. Alleen nog de meubels verhuizen en het genieten van de nieuwe woning en leefomgeving kan beginnen. Kostenbesparend én zorgeloos!

INFO@VMIERLO.NL 0174 - 522 300
Akkoordakkoord