Contact Service

Tekenmoment bouw nieuwe pand DAEL!

DAEL Groep en Van Mierlo zetten handtekening voor de bouw van het nieuwe pand van DAEL  

Dinsdag 29 juni 2021 hebben Van Mierlo Bouw & Ontwikkeling en technische bedrijvengroep DAEL Groep officieel hun handtekening gezet voor de bouw van het nieuwe pand van DAEL Groep op bedrijventerrein Honderdland fase II in Maasdijk.

De voorbereidingen voor de bouw van het nieuwe pand zijn al in volle gang. Deze nieuwe locatie op Bedrijventerrein Honderdland fase II zal een bruto vloeroppervlakte van ruim 26.000 m2 beslaan. Dinsdag 29 juni heeft het officiële tekenmoment met hoofdaannemer Van Mierlo plaatsgevonden. Directeur Jeroen van Leeuwen is zeer tevreden met deze grote stap in het proces: “In een zorgvuldige selectie bleek Van Mierlo uiteindelijk de meest geschikte bouwpartner voor ons project. Dat het onze buurman is maakt het extra speciaal. Voorheen hebben we samen met Van Mierlo mooie projecten opgeleverd. Dus dit geeft des te meer vertrouwen in een goed resultaat bij dit project.”

Directeur Willem van Mierlo: “Als Westlands bedrijf en participant in Honderdland Ontwikkelingscombinatie kijken wij ontzettend uit naar deze opdracht. Door onze brede kennis en jarenlange ervaring in utiliteitsbouw, welke zijn oorsprong vond in de grootschalige veilingbouw in de vorige eeuw, kunnen wij de opdrachtgever DAEL op alle vlakken ontzorgen.” Van Mierlo verwacht eind 2021 de eerste paal de grond in te slaan, waarna een jaar later het pand zal worden opgeleverd. Naar verwachting zullen de nieuwe kantoren en magazijnen eind 2022 in gebruik genomen worden.

Het is opdracht aan Kavel 46 Realisatie BV om het nieuwbouwpand te realiseren. DAEL Groep heeft Bogaerds Architecten in de arm genomen voor het ontwerp van dit nieuwbouwproject. Bij de vormgeving en indeling van het pand staat de verbinding van de diverse bedrijven en afdelingen centraal, met veel aandacht voor een energieke en ambitieuze uitstraling. Op dit moment is de DAEL Groep, naast de twee kantoren op Schiphol, gevestigd op drie locaties op Bedrijventerrein Coldenhove in Maasdijk. Alle bedrijven uit de DAEL Groep zullen samenkomen in één pand.

INFO@VMIERLO.NL 0174 - 522 300
Akkoordakkoord