Contact Service

Vacature Administratief Medewerker

Wij zijn per direct, voor minimaal 20 uur per week, op zoek naar een administratief medewerker. Heb jij een klantgerichte instelling, spreek je de taal van de bouw en beschik je over cijfermatig inzicht? Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega, die nauwkeurig te werk gaat binnen een gezellig team en zich bovendien snel aanpast aan nieuwe situaties. Herken jij jezelf hierin? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Als jij onze nieuwe collega wordt, dan ga jij je bezighouden met de diverse werkzaamheden die voorkomen op onze financiële administratie, onder andere het behandelen van de inkoop- en/of verkoopfacturen, het opmaken van diverse overzichten, het bijhouden van de debiteuren/crediteurenadministratie, de financiële verwerking van de bankboekingen, het verzorgen van de termijndeclaraties en nog veel meer!

Minstens zo belangrijk is jouw persoonlijkheid. Jij past je snel aan nieuwe situaties aan, hebt een klantgerichte instelling en bent communicatief vaardig. Jij weet dat een goede financiële administratie een teamprestatie is. Je bent dan ook een echte teamplayer, maar zelfstandig werken is voor jou ook geen probleem. Je voert je taken uit met een kritische houding en stelt jezelf continu de vraag of de informatie die je ziet geautoriseerd, juist, volledig én tijdig is. Je beschikt over cijfermatig inzicht en begrijpt waarom je bepaalde handelingen verricht. Je bent vaardig met (boekhoudkundige) software en bovendien heb je affiniteit met een ontwikkelende bouwer.

Wie zoeken wij?

- Je bent minimaal 20 uur beschikbaar, verdeeld over 5 werkdagen;
- Je beschikt over een middelbare opleiding (MEAO/MBA, dan wel HAVO/PD) en recente, relevante werkervaring;
- Je hebt ervaring met het behandelen en verwerken van facturen en bankboekingen;
- Jij bent in staat overzicht te houden in de debiteuren/crediteurenadministratie;
- Je hebt een kritische houding en gaat nauwkeurig om met informatie;
- Jij kan goed overweg met boekhoudkundige software;
- Je bent communicatief vaardig, kunt tegen weerstand en weet mensen te overtuigen;
- Ervaring met Navision is een pré, Excel kent echter geen geheimen voor jou;
- Kennis van WKA is een pré.

Wat bieden wij?

Bij Van Mierlo staan kwaliteit, daadkracht en samenwerking hoog in het vaandel. En jij draagt je steentje daaraan bij. Wij bieden een gevarieerde functie in een familiebedrijf waar je je direct thuis voelt. Uiteraard hoort hier een goed primair en secundair arbeidsvoorwaardenpakket bij.

Interesse?

Heb je iteresse in deze uitdagende functie? Stuur dan, middels het sollicitatieformulier, je motivatiebrief en CV (beide in PDF) op.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

INFO@VMIERLO.NL 0174 - 522 300