Contact Service

Vacature Interim Projectcontroller

Vanwege drukte op onze administratie de komende maanden, zijn wij op zoek naar een interim projectcontroller voor 40 uur per week. Heb jij een klantgerichte instelling, spreek je de taal van de bouw en beschik je over cijfermatig inzicht? Dan maken wij graag kennis met jou!

Wat ga je doen?

Als interim projectcontroller ben je verantwoordelijk voor een adequate kostenbewaking van de projecten. De nadruk ligt op het administratief stroomlijnen van werkbegrotingen, budgetten, kostenbewaking, prognoses en facturen, zodat afwijkingen tijdig kunt worden gesignaleerd. Daarbij ben je verantwoordelijk voor de complete projectadministratie. Je voert controles uit, stelt periodieke realisatierapportages op met betrekking tot de voortgang, kosten, opbrengsten en financieringsstanden van de verschillende projecten.  Je monitort de verwachtingen hiervan en je geeft toelichting met betrekking tot de inhoud en uitkomsten daarvan aan de directie.

Daarnaast biedt je ondersteuning in de administratieve afhandeling van inkoopcontracten en zorg je voor de afwikkeling van lopende schades. Je werkt hierbij nauw en veel samen met de directie, het managementteam, de projectleiders en uitvoerders om de projecten op financieel gebied tot een goed einde te brengen.

Voor deze tijdelijke functie (6 – 12 maanden i.o.) zijn wij op zoek naar een assertieve interim projectcontroller, die stevig in zijn schoenen staat. Je hebt ervaring als projectcontroller in een soortgelijke organisatie. Je spreekt de taal van de bouw en weet van aanpakken. Je werkt nauwkeurig, zelfstandig en levert tijdig je rapportages aan. Bij deadlines ben je bereid een stap extra te doen. 

Ga jij deze uitdaging aan? Stuur jouw reactie dan uiterlijk 1 maart 2021 naar ons op.  Na deze datum worden gesprekken gepland.

INFO@VMIERLO.NL 0174 - 522 300
Akkoordakkoord