Contact Service

Vacature Financial Controller

Vacature Financial Controller

Even voorstellen… Van Mierlo is een écht familiebedrijf, met de derde generatie aan het roer. Wij zijn een ontwikkelende aannemer. Dat houdt in dat wij van begin tot eind betrokken zijn bij de ontwikkeling en realisatie van woningen, bedrijfspanden, zorginstellingen en winkelcentra. Ons kantoor is gevestigd in Maasdijk en projecten bevinden zich veelal in de Westelijke Randstad, met soms een uitschieter verder van huis. 

Binnen ons familiebedrijf staat het ‘wij’-gevoel centraal. Wij zeggen niet voor niets met enige regelmaat: Van Mierlo zijn we samen! ‘Samenwerking’ is dan ook een van onze vijf kernwaarden. ‘Samen’ als één bedrijf en ‘samen' met onze co-makers en ketenpartners werken wij naar het beste resultaat. Wat wij nog meer belangrijk vinden? Trots, vakmanschap, professionaliteit en duurzaamheid. Een passie voor bouwen, want dát resultaat in duurzame leefomgevingen, waar de gebruiker zich thuis voelt.

Ben jij wie wij zoeken?

Jij bent een gedreven financial met een goede basis op financieel gebied. Als Financial Controller ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van de planning- en controlcyclus en financiële verslaggeving. Het zwaartepunt ligt in de eerste maanden van het jaar op het jaarwerk van de verschillende bedrijfsonderdelen en de consolidatie op concernniveau. Je verzorgt de periodieke afsluitingen, financial reporting en managementrapportages. Dit doe je tijdig en nauwkeurig! Met jouw kennis ben jij in staat de administratieve organisatie efficiënter in te richten, zodat ze voldoet aan wet- en regelgeving en aan de regels van onze organisatie. Daarnaast stuur je een 5-tal medewerkers op de administratie aan op inspirerende en motiverende wijze.

Uiteraard heb je affiniteit met bouwen en ontwikkelen.

Beschik jij over het volgende?

  • Afgeronde financiële HBO opleiding (bij voorkeur Accountancy)
  • Minimaal 5 jaar werkervaring in de Accountancy of als Controller
  • Stevige kennis op het gebied van financial reporting en controlling
  • Goede communicatieve vaardigheden en “business sense”
    Analytisch sterk
  • Je bent een organisatietalent die kwaliteit- en kosten goed kan bewaken;
  • Affiniteit met automatisering en digitalisering;

Wij maken graag kennis!

Bij Van Mierlo zijn wij trots op wie we zijn en wat we doen! Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers trots zijn om voor Van Mierlo te werken, zich thuis voelen in de organisatie en plezier hebben in hun werk. Uiteraard horen hier goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden bij. 

Herken jij jezelf in deze functie? Solliciteer dan op deze functie!
Wij zien jouw motivatie en CV graag tegemoet.

INFO@VMIERLO.NL 0174 - 522 300
Akkoordakkoord