Contact Service

Vacature Kostendeskundige

Onze afdeling Calculatie zoekt versterking! Word jij onze nieuwe:

Hoofd Kostendeskundige

 

Jouw nieuwe functie

Als Hoofd Kostendeskundige ben jij verantwoordelijk voor de calculatie van bouwprojecten, van initiatieffase tot en met uitvoering. Het maken van ramingen, begrotingen & planningen met bijbehorende werkzaamheden, zoals het beoordelen van  offertes en prijsvorming kent voor jou geen geheimen!

Jij neemt daarbij graag de adviserende rol aan richting de commerciële afdeling en de directie. Je stelt risico-analyses op en denkt graag mee over alternatieve bouwmethodes of (kosten)verbeteringen. De huidige, snel veranderde markt vormt hierbij een uitdaging voor jou: vlot schakelen en nieuwe ideeën, daar krijg jij energie van!

Daarnaast vind je het leuk om jouw collega’s hierin te motiveren en stimuleren, om samen de afdeling calculatie te optimaliseren. Je werkt samen met de projectleiders en projectvoorbereiders in teams, om de projecten op financieel gebied succesvol te maken. Deadlines maken jou niet zo gauw zenuwachtig.

In toenemende mate worden onze bouwprojecten uitgevoerd middels BIM (Bouw Informatie Management), waarbij onze BIM-modelleurs ontwerpen in 3D-modellen. In de toekomst wordt ook de afdeling Calculatie hierbij betrokken. Ga jij deze uitdaging aan?

Herken jij jezelf?

 • Je hebt een afgeronde HBO opleiding Bouwkunde
 • Ervaring in een vergelijkbare functie
 • Kennis & ervaring met calculatie- en planningssoftware
 • Affiniteit met innovatie & digitalisering, zoals BIM
 • Je beschikt over leidinggevende capaciteiten
 • Je bent nauwkeuring met cijfers, analytisch sterk & communicatief vaardig
 • Je spreekt de taal van de bouw
 • Kennis van bouwmethodieken, -materialen en wet- en regelgeving.
 • Aandachtspunten zoals kwaliteit en veiligheid verlies je niet uit het oog. 
   

Kom jij bij ons werken?

Uiteraard hoort hier een goed primair en secundair arbeidsvoorwaardenpakket bij. Wij bieden je graag de ruimte om verder te ontwikkelen en te leren. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat medewerkers bij Van Mierlo zich thuis voelen en plezier hebben in hun werk. De collega’s op jouw afdeling heten je graag welkom!

Word jij onze nieuwe Hoofd Kostendeskundige? Graag zien wij jouw motivatie en CV tegemoet.

INFO@VMIERLO.NL 0174 - 522 300
Akkoordakkoord