Contact Service

Vacature Kostendeskundige

Jouw nieuwe functie

Als Hoofd Kostendeskundige ben jij verantwoordelijk voor de calculatie van bouwprojecten, van initiatieffase tot en met uitvoering. Het maken van ramingen, begrotingen & planningen met bijbehorende werkzaamheden, zoals het beoordelen van  offertes en prijsvorming kent voor jou geen geheimen!

Jij neemt daarbij graag de adviserende rol aan richting de commerciële afdeling en de directie. Je stelt risico-analyses op en denkt graag mee over alternatieve bouwmethodes of (kosten)verbeteringen. De huidige, snel veranderde markt vormt hierbij een uitdaging voor jou: vlot schakelen en nieuwe ideeën, daar krijg jij energie van!

Daarnaast vind je het leuk om jouw collega’s hierin te motiveren en stimuleren, om samen de afdeling calculatie te optimaliseren. Je werkt samen met de projectleiders en projectvoorbereiders in teams, om de projecten op financieel gebied succesvol te maken. Deadlines maken jou niet zo gauw zenuwachtig.

In toenemende mate worden onze bouwprojecten uitgevoerd middels BIM, waarbij wordt ontworpen in 3D-modellen. In de toekomst wordt ook de afdeling Calculatie hierbij betrokken. Ga jij deze uitdaging aan?

Wij bieden jou graag een goed primair en secundair arbeidsvoorwaardenpakket en de ruimte om verder te ontwikkelen en te leren. Wij vinden het belangrijk dat medewerkers bij Van Mierlo zich thuis voelen en plezier hebben in hun werk. De collega’s op jouw afdeling heten je graag welkom!

INFO@VMIERLO.NL 0174 - 522 300
Akkoordakkoord