Contact Service

Vacature ervaren Kopersadviseur

Functie kopersadviseur

De aankoop van een nieuwe woning is misschien wel de grootste stap uit iemands leven! En als het een nieuwbouwwoning betreft, komt er veel op de klant af. Daarom zijn wij op zoek naar een ervaren kopersbegeleider die zowel commercieel als technisch is ingesteld. Klantgerichtheid staat bij jou centraal. Je bent communicatief sterk. Je kunt je staande houden in de dynamiek van werken aan verschillende projecten in verschillende fases tegelijk. Neem jij de kopers mee op klantreis?

Voordat een nieuwbouwproject bij de makelaar in de verkoop gaat, zorg jij samen met de planvoorbereiding dat het project intern wordt voorbereid; je controleert de verkoopcontractstukken, maakt relevante meerwerklijsten en je start de betreffende showrooms op. Tijdens de verkoop heb je contact met de makelaar voor het beantwoorden van koopbepalende vragen. Hierna organiseer je een kopersinformatiebijeenkomst waar jij samen met de projectleider een presentatie houdt over de klantreis die hen te wachten staat.

Nadat je de eerste ruwbouwkeuzes van de koper hebt geïnventariseerd en verwerkt, houdt je met hen een adviesgesprek voor de afbouwopties. Je signaleert hun wensen, geef de juiste adviezen en begeleid de kopers in het maken van hun meerwerkkeuzes. De definitieve keuzes verwerk je tot een opdrachtbevestiging met bijbehorende tekeningen. Het tekenwerk verricht je zelf in tekenprogramma Revit of Autocad.

Tijdens de bouw organiseer je regelmatig kijkmiddagen op de bouwplaats, waar je samen met jouw collega's van het projectteam aanwezig bent om vragen van kopers te beantwoorden. Via het online woningdossier onderhoud je tevens regelmatig contact met je kopers door middel van nieuwsberichten, updates en een chatfunctie. Tot aan het coördineren van de oplevering van de woning ben jij dé aangewezen persoon. Jij zorgt ervoor dat hun klantreis soepel verloopt en dat de kopers met een tevreden gevoel de sleutels van hun nieuwe thuis in ontvangst nemen!

Prestaties & vaardigheden

  • Afgeronde HBO opleiding Bouwkunde of Vastgoed & Makelaardij (of MBO mét relevante werkervaring)
  • Ervaring in een vergelijkbare functie
  • Goed bouwkundig inzicht en het liefst een bouwkundige achtergrond
  • Je bent commerciëel én klantgericht
  • Je hebt geen angst om voor een groep kopers te spreken
  • Affiniteit met digitalisering, zoals een online woningdossier (Volgjewoning)
  • Minimaal 32 uur per week (voorkeur fulltime)
  • Pré: ervaring met softwarepakket Autocad en/of Revit

Arbeidsvoorwaarden

Uiteraard hoort hier een goed primair en secundair arbeidsvoorwaardenpakket bij. Wij bieden je graag de ruimte om verder te ontwikkelen en te leren. Hiervoor hebben wij onze eigen Academy. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat medewerkers bij Van Mierlo zich thuis voelen en plezier hebben in hun werk. De collega’s op jouw afdeling heten je graag welkom!

INFO@VMIERLO.NL 0174 - 522 300
Akkoordakkoord