Contact Service

Vacature Kopersadviseur (40 u/pw)

De aankoop van een nieuwe woning is misschien wel de grootste stap uit iemands leven! En als het een nieuwbouwwoning betreft, komt er veel op de klant af. Daarom zijn wij op zoek naar die ene kopersadviseur, die de wensen van de klant optimaal kan vertalen en vragen adequaat kan beantwoorden.

Wat ga je doen?

Bij Van Mierlo zijn we op zoek naar een nieuwe kopersadviseur die kopers van een nieuwbouwwoning begeleidt en adviseert bij het samenstellen van hun nieuwe thuis. Je bent het aanspreekpunt voor de klant en adviseert hen over de keuzen in ons woonassortiment,  en over de mogelijkheden om binnen de planning en wet- en regelgeving van een woning een thuis te maken. Je inventariseert de woonwensen en denkt mee in (standaard)oplossingen. Je houdt (verkoop)gesprekken en legt de keuze van woonopties vast. Uiteraard zorg je er ook voor dat alles op de juiste administratieve wijze wordt verwerkt en gecommuniceerd naar de kopers en andere relevante partijen. 

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een kopersadviseur die de kopers van een nieuwbouwwoning zo goed mogelijk begeleidt en ‘ontzorgt’, vanaf de aankoop tot en met de oplevering van hun nieuwe thuis!

Hiervoor heb jij:

  • een afgeronde HBO opleiding (Bouwkunde of Makelaardij), aangevuld met relevante cursussen;
  • enkele jaren werkervaring als Kopersadviseur (of vergelijkbare functie);
  • een goed bouwkundig inzicht en kennis van Autocad & Revit;
  • gedegen kennis van de wet- en regelgeving, zoals het Bouwbesluit en koop- en aanneemovereenkomsten;
  • een commerciële & klantgerichte instelling en beschikt over teamgeest;
  • een representatieve uitstraling en je bent communicatief vaardig;
  • geen 9 tot 5 mentaliteit, uiteraard ten behoeve van de klant;
  • ervaring met Navision (is een pré);

Wat bieden wij?

Bij Van Mierlo Bouw & Ontwikkeling staan kwaliteit, daadkracht en samenwerking hoog in het vaandel. En jij draagt je steentje daaraan bij. Wij bieden een gevarieerde functie in een familiebedrijf waar je je direct thuis voelt. Je krijgt veel vrijheid om je rol als Kopersadviseur goed te bekleden. Uiteraard hoort hier een goed primair en secundair arbeidsvoorwaardenpakket bij. 

Interesse?

Interesse in deze afwisselende en uitdagende functie? Stuur dan, middels het sollicitatieformulier, je motivatiebrief & CV (beide in PDF) op. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op!

 

INFO@VMIERLO.NL 0174 - 522 300