Contact Service

Vacature Kopersadviseur

Onze afdeling Kopersadvies zoekt versterking! Word jij onze nieuwe:

Kopersadviseur

Jouw nieuwe functie

De aankoop van een nieuwe woning is misschien wel de grootste stap uit iemands leven! En als het een nieuwbouwwoning betreft, komt er veel op de klant af. Daarom zijn wij op zoek naar die ene kopersadviseur, die de kopers mee op klantreis neemt!

Als kopersadviseur neem je deel aan het projectteam. Je begeleidt en adviseert kopers van een nieuwbouwwoning, vanaf de aankoop tot en met de oplevering van de woning. Je bent het aanspreekpunt voor de klant en adviseert hen over de keuzes in ons woonassortiment,  en over de mogelijkheden om binnen de planning en wet- en regelgeving van hun gekochte woning een thuis te maken. 

Je inventariseert de woonwensen en denkt mee in oplossingen. Je houdt (verkoop)gesprekken en legt de koperskeuzes vast. Uiteraard zorg je er ook voor dat alles op de juiste administratieve wijze wordt verwerkt & vervolgens wordt gecommuniceerd met de kopers en andere relevante partijen. Dit alles verloopt via een online woningdossier, die jij up-to-dat houdt.

Tijdens de realisatie heb jij het contact met de kopers en beantwoord je de vragen. Je organiseert regelmatig kijk- en meetmiddagen op de bouwplaats, waar je samen met jouw collega's van het projectteam aanwezig bent als kopers hun woning-in-aanbouw bekijken. Zorg jij ervoor dat de klantreis soepel verloopt?

Herken jij jezelf?

  • Je hebt een afgeronde HBO opleiding Bouwkunde of Vastgoed & Makelaardij
  • Enkele jaren werkervaring in een vergelijkbare functie
  • Je hebt een goed bouwkundig inzicht en kennis van Autocad & Revit
  • Kennis met de wet- en regelgeving, zoals het Bouwbesluit en koop- en aanneemovereenkomsten
  • Je bent commerciële & klantgericht en bent een echte teamplayer
  • Communicatief zeer vaardig en je beschikt over een vlotte pen
  • Je hebt representatief en hebt geen angst om voor een groep kopers te spreken
  • Affiniteit met digitalisering, zoals een online woningdossier
  • Je bent bereid om in de avonduren te werken, uiteraard ten behoeve van de klant
  • Pré: heb jij ervaring met softwarepakket Navision?

kom jij bij ons werken?

Uiteraard hoort hier een goed primair en secundair arbeidsvoorwaardenpakket bij. Wij bieden je graag de ruimte om verder te ontwikkelen en te leren. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat medewerkers bij Van Mierlo zich thuis voelen en plezier hebben in hun werk. De collega’s op jouw afdeling heten je graag welkom!

Word jij onze nieuwe Kopersadviseur? Graag zien wij jouw motivatie en CV tegemoet. Solliciteren is mogelijk tot 27 maart 2019.

INFO@VMIERLO.NL 0174 - 522 300
Akkoordakkoord